Enterprise architect
Koninklijke Kentalis
Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als enterprise architect ben je verantwoordelijk voor de (strategische) ICT-beleidsadvisering binnen Kentalis. Je kent relevante ontwikkelingen, bent in staat deze op de kaart te zetten en vervolgens om te zetten naar de architectuurkaders en -standaarden voor de organisatie.

Jij vertaalt de organisatiestrategie naar de ICT architectuur. Daarbij bevorder je de kwaliteit en / of kosteneffectiviteit van het ICT landschap.

Je beheert en borgt de levenscyclus en de kwaliteit van het architectuurportfolio (informatie, data, hardware, software en infrastructuur) en het ICT landschap.

Je managet de optimale inzet van architectuur-resources. Met jouw enthousiasmerende opstelling en manier van werken ondersteun je de ICT managers om goed de vruchten te plukken van het werken onder architectuur.

Je bent onderdeel van het managementteam.

Met wie werk je?

Het totale ICT team binnen Kentalis bestaat uit 70 medewerkers. Jouw collega's staan voor jou klaar om hun ervaring en expertise met jou als nieuwe collega te delen.

In een informele samenwerking werken we aan een professionaliseringsslag op gebied van applicatiebeheer en ICT.

Kentalis in het kort

Als landelijke expertise organisatie met ruim 5000 medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben.

Daarnaast kunnen zij andere beperkingen hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg.

Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over circa 280 locaties door heel Nederland.

Wij bieden jou

Een goede start bij Kentalis vinden we belangrijk. Daarom word je ingewerkt door een ervaren collega van de ICT-afdeling en krijg je toegang tot onze introductie-app.

We investeren structureel in je vakkennis en professionele ontwikkeling. Daarnaast bieden we jou :

 • We hebben het vertrouwen dat we samen de ICT klaar maken voor de toekomst. Daarom krijg je direct vanaf de start een fulltime dienstverband (36 uur) voor onbepaalde tijd;
 • Jouw uren en werkdagen stemmen we zo af dat het voor iedereen past;
 • Salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform Cao Gehandicaptenzorg;
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur PBL die je kunt gebruiken voor o.a. verlof, of uitbetaling. Daarnaast bieden we je extra’s zoals een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw bij PFZW en reiskostenvergoeding;
 • Een laptop, mobiele telefoon en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Fijne collega’s om mee samen te werken en van te leren. Mede hierdoor staat Kentalis in de top 100 werkgevers van Nederland en top 10 binnen de gezondheidszorg;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of vakliteratuur?
 • Wie ben jij?

  Jij kiest niet voor routine, maar voor een baan waarin jij jouw visie en ambities kwijt kunt in innovatieve projecten. Jij wil met jouw ervaring als enterprise architect bijdragen aan zorg en onderwijs in een grote landelijke organisatie.

  Ook is van jou op toepassing :

 • Je bent in het bezit van een wo- of hbo-diploma;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als (enterprise) architect in een complexe omgeving;
 • Je bent bekend met TOGAF en het modelleren in Archi;
 • Je hebt gedegen kennis van cloud architecturen en Microsoft technologie;
 • Kennis van data-privacy is een pré en je kunt security-eisen vertalen naar architectuur;
 • Kennis van data architectuur is een pré;
 • Affiniteit met zorg en / of onderwijs is een vereiste.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier