Beheerder Elektrotechniek
Erasmus MC
Rotterdam, Zuid-Holland
2 dagen geleden

Functie inhoud

Als beheerder Electrotechniek ben je verantwoordelijk voor de aansturing van externe contractpartijen, begeleiden van onderhoud, storingen en calamiteiten en het beoordelen van offertes.

Dit zijn enkele voorbeelden van zaken waar je als beheerder Electrotechniek dagelijks mee te maken krijgt. Om dit alles in goede banen te leiden zoeken we een regisseur die de touwtjes graag strak in handen heeft.

Daarnaast zorg je voor continuïteit en stabiliteit van onze installaties. Installaties zoals; brandmelder, beveiliging, toegangscontrole, blussystemen, PZI, ontruiming en camera’s behoren tot je aandachtsgebieden.

Je bent onder anderen betrokken bij het beheer van bestaande bouw waar een grootschalige renovatie voor op de rol staat.

Als beheerder voer je zelf geen technisch werk uit, behoudens periodieke controles en rapportages (NEN2654) maar stuur je de partijen aan die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Essentieel is dat je protocollair werkt en dat je hier consistent in bent vanwege de gevoeligheid van de omgeving en daarbij komende risico’s.

Werkomgeving

Vastgoedbeheer is, als onderdeel van Programma Integrale Bouw, verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de instandhouding van de gebouwen, terreinen en gebouw gebonden installaties.

Zowel qua technische inhoud en diversiteit als qua grootte kun je bij ons je (technische) hart ophalen. De installatiecomponenten zijn zeer divers en de complexiteit is groot.

Vanaf mei 2018 is de Nieuwbouw, met een vloeroppervlak van 200.000 m2 aan het complex toegevoegd met daarin de meest moderne technieken.

In combinatie met oude’ technieken werk je in een zeer diverse technische omgeving, met een totale oppervlakte van 478.000 m2, waarin zowel zorg, onderwijs als research plaatsvindt.

In een open en mensgerichte cultuur werken we er hard aan om zorg en wetenschap zo goed mogelijk te faciliteren. Kenmerkend voor het team is de sterke betrokkenheid, verantwoordelijkheid en de technische kennis.

Je werkt deels op kantoor maar ben je ook aanwezig op locatie binnen het complex van Erasmus MC om werkzaamheden te inspecteren en controleren.

Je werkt in een team met meerdere beheerders en adviseurs.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding mbo-Elektrotechniek niveau 4, en minimaal 5 ervaring als onderhoudstechnicus in een vergelijkbare rol in een technisch complexe omgeving.
 • Beveiligingstechniek is voor jou bekend terrein.
 • Je kunt goed prioriteiten stellen, hebt overzicht over wat urgent en belangrijk is en bent een prettige en professionele gesprekspartner voor collega’s en externe contractpartijen.
 • Je bent nauwkeurig als het gaat om het volgen van procedures en het vastleggen van acties en afspraken.
 • Ook heb je goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

  Wat bieden wij

  Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.

 • Je ontvangt een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.712,- (schaal 8) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2 / 3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
 • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.
 • Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier