Barista
Compass Group PLC
Amsterdam, NL
18 dagen geleden

Omschrijving

Eurest Bedrijfscatering is specialist in foodservice op maat voor uiteenlopende organisaties. Speerpunten van onze service zijn kwaliteit, een bijzonder hoge klanttevredenheid en een vriendelijke ontvangst van de gasten.

Als werknemer bij Eurest Bedrijfscatering bied je een betrouwbare service, die begint bij koffie en thee en zich uitstrekt tot bereiding en service in het restaurant voor een optimale foodbeleving voor de gast.

Eurest Bedrijfscatering opereert met 2.500 medewerkers op 600 locaties in Nederland.

Voor onze Eurest locatie in Amsterdam, Philips Breitner, zoeken wij een gemotiveerde Barista voor 30 uur per week. De werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag tussen 06 : 30 en 18 : 30 uur.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een gezellige en collegiale collega voor ons Barista team in het Grand Café van Philips Amsterdam. Eén die onze gasten dagelijks voorziet van een flinke dosis klantvriendelijkheid en een heerlijke kop koffie / thee met iets lekkers erbij.

Naast onze Espresso's, Cappuccino's, Latte's verkopen wij à la minute belegde Baquettes en heerlijke sandwiches en gebak / koek etc.

Wie ben jij?

 • Hoog Klantvriendelijkheidsgehalte;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Creatief;
 • Hygiënische en nette manier van werken
 • Wat bieden wij?

  Gezellige job met goede interactie met onze gasten. Je werkt van maandag t / m vrijdag, in een leuk team. Arbeidsvoorwaarden conform catering cao.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier