Technisch Manager Vastgoed
SWECO
De Bilt, Netherlands
5 dagen geleden
source : Experteer

Functieomschrijving Als technisch manager voor het team Winkelcentrummanagement binnen Sweco, heb je een unieke positie door enerzijds de mooie portefeuille alsmede het feit dat we onderdeel zijn van het grootste ingenieursbureau van Europa!’Marcel Heijmans Teammanager Winkels De deskundigheid van Sweco Vastgoedmanagement bestaat uit het technisch, administratief, financieel en commercieel beheer van vastgoed.

Wij zijn actief op het gebied van dagelijks management van woningen, winkels / winkelcentra, kantoren en bedrijfshallen.

Als technisch manager verricht je zelfstandig diverse werkzaamheden ten behoeve van een toe te wijzen commerciële vastgoedportefeuille.

Je houdt je bezig met onder andere : het inspecteren van het onroerend goed, alsmede het opstellen van inspectierapporten, het opstellen van (meerjaren)planningen en onderhoudsbegrotingen, het opnemen en afhandelen van (onderhouds)klachten, het opnemen, opdragen en controleren van door derden uit te voeren onderhoudswerkzaamheden, administratie en rapportages ten behoeve van bovengenoemde werkzaamheden en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en huurders.

Je hebt kennis over en affiniteit met duurzaamheidsmaatregelen en het adviseren van de klant hierin. Daarnaast heb je een sterke drive om je klanten maximaal te ontzorgen en ben je altijd op zoek naar manieren om je werk nog beter te doen.

In deze functie werk je vanuit kantoor De Bilt maar ben je ook regelmatig aanwezig bij de objecten van je klanten.Wij zoekenJe hebt een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde of Werktuigbouw en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Je bezit uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve en klantgerichte vaardigheden. Je bent proactief, kunt resultaatgericht werken en denkt in praktische en haalbare oplossingen met oog voor kwaliteit.

Je betrokkenheid bij je werk en portefeuille zijn groot.Ge nteresseerd?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier