Commercieel Civieltechnisch Projectleider
Sweco
Zwolle, NL
4 dagen geleden
source : JobBoost.io

Functieomschrijving

Ben jij die commerciële projectleider Civiele Techniek die mij gaat helpen om ons team in Zwolle verder uit te bouwen? Weet jij wat er in Overijssel speelt en ken je de klanten door en door?

Weet jij met jouw netwerk en projectleiderskwaliteiten de kennis en ervaring van het team te etaleren en door te ontwikkelen?

Is het jouw ambitie om dit elke dag beter te doen en ga jij graag de uitdaging aan om met mij te werken aan een continue groei, dan kom ik graag met jou in contact!’

Teammanager Techniek

De afdeling Techniek is gespecialiseerd in het voorbereiden en ontwerpen van multidisciplinaire projecten in de natte en droge infrastructuur.

Van planvorming tot en met realisatie zijn wij betrokken bij de contractvoorbereiding, aanbesteding en begeleiding van de realisatie met alle bijkomende werkzaamheden.

Het team Techniek in Zwolle bestaat uit professionals voor civieltechnische projecten; van engineers tot projectmanagers.

In samenwerking met ontwerpers, engineers en adviseurs werk je aan projecten die Nederland mooier en beter maken. Hierbij kun je denken aan onder meer de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, woonwijken, bedrijventerreinen, watersystemen en alles wat daar deel van uitmaakt.

Onze opdrachtgevers zijn onder meer gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers en projectontwikkelaars. Enkele spraakmakende projecten waar wij aan werken zijn :

 • Gebiedsontwikkeling Hart van Zuid te Hengelo
 • De nieuwe Boekelose brug te Hengelo
 • Inrichtingsplannen rondom de Dinkel
 • Ontwikkelen van (innovatieve) bedrijfslocaties voor particuliere opdrachtgevers
 • Als Civieltechnisch Projectleider ben je primair verantwoordelijk voor het leiden van een team van specialisten binnen de volle breedte van de Civiele Techniek.

  Bij klanten ben je in staat om een langdurige klantrelatie op te bouwen en door te schakelen naar nieuwe projecten. Daarbij heb je oog voor de volle breedte van de vele expertises binnen Sweco.

  Bij Sweco geloven wij in de combinatie van hoge betrokkenheid en hoogwaardige expertise. Hiermee leveren wij samen met onze klanten een bijdrage aan een toekomstbestendig Nederland.

  Door de hoge mate van betrokkenheid werken klanten graag met ons samen. Gecombineerd met ons hoge en brede kennisniveau creëren wij meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

  Wij zoeken

  Voor ons team zoeken wij een ervaren projectleider Civiele Techniek. Ben je succesvol actief als civieltechnisch projectleider en vraag je je af of je dit ook elders kunt?

  Of ben je projectleider en merk je dat je goed met klanten om kunt gaan en gemakkelijk met nieuw werk de deur uit loopt?

  Dan is deze functie iets voor jou. Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij namelijk op zoek naar een civieltechnisch projectleider met klantgerichte competenties.

 • Je hebt een academisch of HBO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Projectleider binnen de Civiele Techniek;
 • Je kunt gemakkelijk met klanten omgaan en bent ondernemend ingesteld;
 • Ervaring met het invullen van IPM-rollen is een pre;
 • Je zoekt graag de samenwerking met collega’s en vindt het prettig om ze te laten leren van jouw kennis en ervaring;
 • Je hebt affiniteit met de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied waaronder innovatieve contractvormen en nieuwe verdienmodellen;
 • Je beschikt over een breed netwerk van relevante contacten in regio Overijssel;
 • Je houdt de ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten en weet hierop in te spelen.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Richard Sleumer, Teammanager Techniek via +31 6 21469481 of richard.

  sleumer sweco.nl . Informatie over de sollicitatieprocedure kun je opvragen bij Nicole van Boxtel, Interim Corporate Recruiter, via +31620955199 of nicole.vanboxtel sweco.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier