Groepsleerkracht
Bussumse Montessorischool
Bussum, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

VACATURE GROEPSLEERKRACHT BOVENBOUW (1,0000 fte)

Bussumse Montessorischool Wij zijn per 15 maart 2020 op zoek naar een Montessori leerkracht voor een bovenbouwgroep (6,7,8)

De BMS :

Op de Bussumse Montessorischool wordt gewerkt volgens de visie van Maria Montessori op onderwijs en opvoeding. Er wordt in samengestelde groepen les gegeven.

De bovenbouwgroepen bestaan uit drie leerjaren. We begeleiden kinderen in wat goed gaat maar ook daar waar nog extra oefening nodig is.

We leren kinderen om het zelf te doen, we laten ze samenwerken en zorgen ervoor dat ze zich optimaal op hun eigen niveau kunnen ontplooien en dat ze verantwoordelijkheid voelen voor hun eigen ontwikkeling.

Met veel plezier wordt er iedere dag lesgegeven waarbij we uitgaan van een positieve benadering.

Vacature groepsleerkracht bovenbouw

Met ingang van 15 maart 2020 zoeken wij een enthousiaste collega die ons team komt versterken als groepsleerkracht voor de bovenbouw.

Zowel fulltimers als parttimers worden uitgenodigd te reageren.

Ben jij de leerkracht die we zoeken?

Heb je een Pabo diploma en (bij voorkeur) ervaring in het Montessori onderwijs, solliciteer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature.

Uw sollicitatie

U kunt uw sollicitatie, voorzien van CV, richten aan :

Antoinette Schildkamp, interim directeur : interim bussumsemontessori.nl

Meer informatie nodig? Bel gerust naar de Bussumse Montessorischool : 035-6913684. Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken, wij nemen dan contact met u op.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier