Projectleider asset datamanagement
Arcadis
Amersfoort, Netherlands
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Binnen de adviesgroep Asset Datamanagement ben jij, als projectleider, werkzaam binnen de werkstroom Operate & Maintain.

De overheid, aannemerij, maar ook onze eigen collega’s zijn onze voornaamste klanten. Wij adviseren klanten en collega’s op het gebied van datamanagement en ondersteunen bij het op orde brengen en houden van (geo)data in de breedste zin van het woord.

Als projectleider stuur je zelfstandig je projectteam aan, waarbij tijdige levering van kwalitatief hoogwaardig advies samengaat met een enthousiaste opdrachtgever.

In je sturende rol naar samenwerking met collega's bereik je je projectresultaat doelgericht, naar de wens van de klant en binnen het budget.

Daarbij ben je ondernemend, maar tegelijkertijd heb je een goed risicobesef. Je draagt bij aan een groeiend marktsegment op het gebied van datamanagement.

Je legt verbanden tussen assetmanagement vraagstukken en de waarde van data in dit type projecten.

Relatiebeheer en het netwerk onderhouden van je opdrachtgeverskring is je tweede natuur. Je bent in staat klanten te adviseren over oplossingen van databeheer, datakwaliteit en visualisatie van data via (online) viewers.

Nieuwsgierig naar projectvoorbeelden? Hieronder geven we er een aantal waar we als team momenteel aan werken :

 • Verwerken van ingewonnen landmeetkundige (puntenwolk)data tot bijvoorbeeld een DTM (Digitaal Terrein Model) en / of DTB (Digitaal Topografisch Bestand) o.
 • a. vanuit statische of mobiele laserscans

 • Modelleren van puntenwolken tot 3D BIM modellen en Digital Twins
 • Inwinnen en verwerken van fotogrammetrische data en deze verwerken in de BGT (Basisregistratie Grootschalige Topografie) voor meerdere bronhouders.
 • Meten van akte- en verificatieposten voor het Kadaster
 • Diverse GIS projecten, waaronder creëren van ArcGIS Online platforms.
 • Wat vragen wij?

  Wij zoeken een resultaatgerichte en ondernemende projectleider. Je opereert graag initiërend, komt met frisse ideeën, weet verbanden te leggen tussen diverse producten en diensten en weet van aanpakken.

  Je kunt goed omgaan met mensen en creëert enthousiasme bij opdrachtgevers en collega’s. Verder beschik je over een groot eigen relatienetwerk die bekend is met ons werkveld.

  Jouw profiel :

 • Academisch werk- en denkniveau; met een afgeronde hbo of wo-opleiding in de technische richting gerelateerd aan Infrastructurele projecten en een sterke affiniteit in het GIS / Geo vakgebied;
 • Minimaal 5 jaar (publieke en / of private) ervaring als projectleider met werken in de infrastructurele omgeving;
 • Werkervaring met monodisciplinaire of multidisciplinaire (deel)projecten;
 • Bij voorkeur affiniteit met assetmanagement wegen en / of kunstwerken;
 • Ervaring in plannen en budgetbewaking;
 • Ervaring in acquisitieactiviteiten en klantcontacten;
 • Neemt initiatief en denkt in oplossingen, altijd in het belang van de klant;
 • Goede communicatieve vaardigheden voor het onderhouden van je netwerk;
 • Schriftelijk en verbaal sterk in zowel Nederlands als Engels.
 • Je ambieert een dynamische werkomgeving waarin Nederland je eerste werkveld is maar ook internationale opdrachten mogelijk zijn.

  Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten.

  Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Heb je vragen?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aron Kelderman, recruiter infrastructuur, via telefoonnummer +31 6 1190 8932 of via aron.

  kelderman arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.

  Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  We komen graag in contact met jou als je interesse hebt in deze functie. Door de huidige situatie en maatregelen rond de COVID-19-crisis voeren we kennismakingsgesprekken via de digitale media.

  Op dit moment maken we het tekenen van arbeidsovereenkomsten nog wel afhankelijk van de ontwikkelingen.

  Aron Kelderman

  aron.kelderman arcadis.com

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier