Telecommonteur - Lelystad
Flexible+
Lelystad, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Vacature telecommonteur regio Lelystad :

De hele dag lekker op pad voor je werk, met een auto + gereedschap van de zaak. Beschik jij over een geldig rijbewijs? Lees verder!

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit :

Als telecom monteur ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Met een glimlach geef jij advies, stel je gerust en sta je klanten vriendelijk te woord.

De werk-bus heb je bij jou op het oprit staan, die wordt in de nacht bevoorraad zodat je in de ochtend met een volgeladen bus kunt vertrekken richting de eerste klant.

Je krijgt te maken met verschillende werkzaamheden, zo moet je bij de ene klant een alles-in-1 pakket installeren en bij de volgende alleen een kabel vervangen.

Je krijgt via de planning de adressen en werkzaamheden doorgestuurd. Voordat je vertrekt bij de klant vraag je of er nog onduidelijkheden zijn en maakt eventueel tijd voor een praatje. Wees hier flexibel in!

Ben jij onze nieuwe monteur? Zo ja, dan ga je een opleiding volgen van 8 dagen, waarvan 3 dagen theorie- / praktijklessen en 5 dagen (stage) mee met een ervaren monteur om je verschillende situaties te laten zien in het werkveld.

Na je opleiding kun je zelfstandig aan de slag!

Functie-eisen :

Je voldoet aan de volgende eisen :

 • Jij beschikt over een geldig rijbewijs B;
 • Jij bent bereid om in flexibele diensten te werken, inclusief avonden en weekenden;
 • Jij beschikt over technische kennis (hobbymatig mag ook);
 • Jij komt graag in contact met mensen.
 • Werktijden :

  Samen met je collega’s heb je wisselende diensten :

  3 weken : 08 : 00 tot 17 : 00

  1 week : 12 : 30 tot 21 : 00

  Zaterdag 08 : 00 tot 17 : 00 (1x in de 3 a 4 weken)

  Wij bieden :

  Prima salaris en voorwaarden :

 • Kans op overname bij onze opdrachtgever;
 • Salaris : €1800 €1850 bruto per maand;
 • Vakantiedagen + vakantietoeslag;
 • Een uitdagende opleiding;
 • VCA certificaat;
 • Fulltime baan, voor langer termijn;
 • Werk-bus en gereedschap van de zaak.
 • Over ons :

  Werken bij Flexible+ betekent werken in een gezellig team. Wij kenmerken ons door een open bedrijfscultuur met korte lijnen.

  Jij als medewerker staat voor ons centraal! Daarnaast blinken wij uit in het bij elkaar brengen van jou en onze opdrachtgevers.

  Op zoek naar de ideale job? Wij helpen je graag. Nadat je bent ingeschreven, nemen wij contact met je op om te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  Wij zijn : Persoonlijk, Collegiaal, Flexibel, Bevlogen en Enthousiast.

  Contactpersoon : Bas Heutinck

  Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  Van dienstverlener in de regio’s Zwolle, Deventer, Arnhem, Apeldoorn tot een landelijk opererend uitzendbedrijf.Uitzendbedrijf en detacheerder Flexible+ uit Raalte in Overijssel is opgericht in 2013.

  Het uitzendbureau met de plus (+) heeft sindsdien flink aan de weg getimmerd. Het is uitgegroeid tot een organisatie met een divers personeelsbestand met betrouwbare opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren zoals : Telecom, Slimme Meters, Asbest, Bouw, Kantoor, Schoonmaak en Transport.

  Bovendien heeft zo’n 90% van alle medewerkers een cursus, opleiding of certificaat via ons behaald voor de functie die ze nu uitvoeren.

  Dit kunnen uitgebreide opleidingen zijn in de techniek of bouw, maar ook bijvoorbeeld een VCA of BHV certificaat.Bij Flexible+ staan onze medewerkers centraal.

  Onze werkwijze is servicegericht en onze lijntjes zijn kort. We werken graag snel naar ons doel : namelijk jou snel aan een leuke baan helpen bij één van onze opdrachtgevers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier