Area Sales Manager
Moteq
Zaandam
12 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Als Area Sales Manager heb je een belangrijke rol in het uitbreiden van de internationale markt van onze opdrachtgever. Je maakt deel uit van het verkoopteam en behaalt commercieel resultaat door het gebruiken van je technische knowhow.

Een belangrijk onderdeel voor binding met de huidige en nieuwe klanten is het adviseren over de producten en toepassingen.

Denken in mogelijkheden en niet verlegen om nieuwe klanten te benaderen? Dan is dit een functie voor jou!

Ben jij de kandidaat?

Je hebt een technische opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van werktuigbouwkunde. Minimaal 5 jaar commerciële werkervaring in de kapitaalgoederenindustrie (als je ervaring hebt in de biomassa en dierenvoedingsindustrie is dit een pré).

Je bent bereid om 50% van de tijd te reizen en begrijpt verschillende culturen. Belangrijk is dat je zowel Nederlands als Engels vloeiend kunt spreken.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever
 • Waar jij gaat werken

  Onze opdrachtgever biedt procesapparatuur en technische oplossingen voor in een nichemarkt. Het gaat hierbij om systemen die worden gebruikt bij de verwerking van bulkmaterialen in de biobrandstoffenindustrie, de productie van diervoeding, afval recycling en energieopwekking.

  Industrieën die op dit moment volop aan het groeien en ontwikkelen zijn. Wegens uitbreiding zoeken zij een Area Sales Manager.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier