Beveiligingsmonteur
Voort
Tilburg, NL
3 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Als beveiligingsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van kleine klussen of herstelwerkzaamheden voortkomende uit onderhoud.

Dit allen ten behoeve van beveiligingsinstallaties zoals inbraakbeveiliging en toegangscontroles. Je werkgebied is in regio Tilburg / Breda / Eindhoven en Roosendaal.

Jij stelt rapportages op en verwerkt revisie gegevens. Dit allen ten behoeve van utiliteitsgebouwen zoals zorginstellingen en scholen.

Functieeisen

 • Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik jij over;
 • Minimaal een MBV diploma
 • 5 tot 10 jaar werkervaring in de branche
 • In het bezit van een VCA diploma of deze te behalen
 • Bedrijfsomschrijving

  Als elektrotechnisch installatiebedrijf bieden ze al 50 jaar oplossingen. Vanaf de start van een project, de ontwerpfase tot en met de aanleg en realisatie van het hele project.

  En ook daarna blijven we betrokken. De afdeling Service en Onderhoud blijft zorgen voor vlekkeloos gebruik van alle installaties door uitvoering van een nauwkeurig opgesteld onderhoudsplan en 24-uurs bereikbaarheid.

  De verschillende specialisten bij Van Hees elektrotechniek concentreren zich op werkterreinen in utiliteitsbranche en woningbouw, brandveiligheid, en service & onderhoud.

  Deze disciplines sluiten naadloos op elkaar aan. Alle werkzaamheden en specialismen kunnen door de juiste mensen worden uitgevoerd en de samenwerking binnen de organisatie is goed georganiseerd waardoor een optimaal resultaat wordt behaald.

  Voor elk project stellen wij van onze mensen een team samen dat past bij aard en omvang van het project.

  Bijzonder is dat Van Hees met 65 medewerkers een volledig project kan engineren en uitvoeren zonder uit te hoeven besteden.

  Wij hebben alle specialisaties in huis wat voordeel oplevert door de communicatielijnen.

  Daarnaast worden er leuke nevenactiviteiten georganiseerd zoals karten en bowlen. En is er een erg actieve personeelsvereniging.

  Arbeidsvoorwaarden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier