Studentadministratie en planning Hogeschool
randstad
Rotterdam
1 dag geleden

Functieomschrijving

Houd jij het hoofd koel als het werk hectisch wordt?

Vind je het leuk om de administratie strak te houden en daarbij veel te schakelen met studenten en docenten binnen deze Hogeschool locatie?

Dan zoeken we jou!

Tot aan de zomer zoeken we 2 fulltimers (36 uur) die tot aan de zomervakantie het team van 10 collega's te versterken. Mogelijk kan dit leiden tot een contract bij de school vanaf zomer 2022.

wat bieden wij jou

 • Prima salaris volgens cao Hogeschool
 • Krijg inspiratie van alle bijzondere opleidingen
 • wie ben jij

  Door de internationale samenstelling van onze studenten- en docentenpopulatie is beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift een vereiste.

  Wanneer je bekend bent met en werkervaring hebt met het studie-informatiesysteem OSIRIS, of een soortgelijk systeem, dan is dat mooi meegenomen.

  Het team werkt continu aan de verdere verbetering van de dienstverlening aan onze studenten en opleidingen. Jij bent iemand die gevraagd en ongevraagd een bijdrage levert aan dit alles.

  Naast een backoffice, van waaruit je je werkzaamheden verricht, kent het team ook een frontoffice : STIP ofwel Student / Teacher Information Point.

  Hier kunnen de medewerkers, docenten en studenten terecht met vragen over onder meer studie, faciliteiten en ICT.

  Al met al is het een dynamische functie die vraagt dan jij goed kunt schakelen met diverse types. Jij bent iemand die stevig in zijn schoenen staat en je laat niet 'het kaas van je brood eten'.

 • Je hebt een relevante administratieve opleiding gevolgd;
 • Je werkt en denkt op hbo-niveau;
 • Je woont in de regio Rotterdam.
 • wat ga je doen

  In deze hectische functie ben je verantwoordelijk voor het plannen van toelatingsexamens van aspirant-studenten en tentamens en eindexamens van onze zittende studenten.

  Dat doe je in goed overleg met de docenten, voor wie je steun en toeverlaat bent. Ook het nauwgezet uitvoeren van de studievoortgangsadministratie behoort tot je werkzaamheden.

  Daarvoor heb je veel mondeling en schriftelijk contact met studenten en docenten.

  Je werkdagen verdeel je over 2 verschillende locaties in het centrum van Rotterdam, waarbij af en toe thuis werken geen probleem is.

  waar ga je werken

  Deze Hogeschool is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die kwalitatief hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen aanbiedt.

  Diversiteit en duurzaamheid zitten in onze genen verankerd. We maken deel uit van nationale en internationale netwerken.

  sollicitatie

  Ben jij onze match voor deze zelfstandige en leuke baan? Reageer dan snel, zodat je half februari al op gesprek kunt bij de school.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier