Klassenassistent Bartiméus Onderwijs - Locatie de Bosschool
Bartiméus
Doorn, Netherlands
6 dagen geleden

Locatie : Doorn

Uren per week : 16 - 40 - uur per week

Contract :

Bartiméus Onderwijs verzorgt onderwijs aan, en ambulante onderwijskundige begeleiding van blinde en slechtziende, meervoudig beperkte leerlingen.

De ruim 150 medewerkers maken het mogelijk dat 225 leerlingen les krijgen bij Bartiméus Onderwijs en 670 leerlingen in hun eigen omgeving worden begeleid.

De onderwijsinstelling ontwikkelt zich tot een expertisecentrum met veel kennis op het gebied van visuele beperkingen.

De werkplek

De Bosschool is een school voor visueel, meervoudig beperkte leerlingen. De school verzorgt onderwijs aan ongeveer 60 leerlingen verdeeld over 8 groepen, mogelijk gemaakt door ongeveer 50 medewerkers.

Functieomschrijving

Wat ga jij doen als klassenassistent?

Als klassenassistent assisteer je de leerkracht bij de dagelijkse werkzaamheden, zoals verzorgende taken ten behoeve van leerlingen en het ondersteunen van het onderwijsleerproces.

Je levert een inhoudelijke bijdrage aan besprekingen en vergaderingen. Je bent flexibel.

Wat vragen wij?

Een afgeronde pedagogische MBO opleiding zoals Onderwijsassistent / Klassenassistent, Sociaal Pedagogisch Werker, Maatschappelijke Zorg : Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg.

Daarnaast is kennis en inzicht in de specifieke doelgroep van onze school (leerlingen met een visuele en meervoudige beperkingen) is een grote pre.

Wij vragen onze medewerkers de christelijke identiteit van onze organisatie te respecteren.

Wat bieden wij?

We zoeken per 1-10-2019 op maandag en dinsdag een klassenassistent. Later in het schooljaar is er mogelijkheid tot uitbreiding van uren.

Verdere arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Primair Onderwijs, je salaris zal worden ingedeeld binnen schaal 4 volgens de CAO.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier