Deskundig asbestverwijderaar
Abiant
Drachten, Friesland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Toe aan een nieuwe uitdaging als asbestverwijderaar? Onze opdrachtgevers zijn al jaren gespecialiseerd in het verwijderen van asbest, hebben een enorm netwerk opgebouwd in Noord-Nederland en werken conform de geldende wet- en regelgeving.

Als asbestsaneerder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom het verwijderen van asbest zoals het afzetten van het te saneren gebied en het opzetten van een containment.

Het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, op veilige wijze verpakken en afvoeren van de asbest besmette materialen.Schoonmaken van de werkplek en de gebruikte materialen en het signaleren en van melden van probleemsituaties, onveilige situaties en afwijkingen.

Uiteraard voer je als asbestverwijderaar al deze werkzaamheden uit op basis van de daarvoor geldende wet- en regelgeving en onder toezicht van de Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA'er).

Om aan de slag te gaan als asbestverwijderaar ben je fysiek in goede conditie, enthousiast, nauwkeurig en klantgericht bent.

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en kent geen hoogtevrees. Daarnaast dien je jaarlijks een fit test te ondergaan en dien je eenmalig een tweedelige online instructie te volgen.

Wij zoeken aanpakkers die de handen uit de mouwen steken, deskundig zijn en zichzelf verder willen ontwikkelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier