Functioneel Applicatiebeheerder Oracle EBS
SKS Professionals bv
Den Haag, NL
6 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Internationale organisatie zoekt een Functioneel Applicatiebeheerder ORACLE EBS!

Je bent verantwoordelijk voor het support van eindgebruikers en geeft trainingen waar nodig. Daarbij ondersteun je nog wat andere logistieke applicaties.

Functie-eisen :

 • Wil je in aanmerking komen vragen wij ervaring met Oracle EBS, dit is een eis.
 • Je bent zowel de NL als Engelse taal machtig zeker gezien het een internationale organisatie betreft en gebruikers ook in het buitenland zitten.
 • Je krijgt een vaste aanstelling binnen een ervaren IT team in combinatie met flexibele werkuren, omgeving Den Haag.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Werken in de ICT bij SKS betekent dat je jezelf voortdurend kan doorontwikkelen.Wij investeren in jou! 1 : Betaald persoonlijk opleiding-

  ontwikkeling-plan.2 : Afwisselende werkomgeving die bij jouw wensen past.3 : Uitstekend Salaris.4 : Riant voorwaardenpakket, zoals een auto van de zaak.

  5 : Geregeld maken wij tijd voor teambuilding en ontspanning. Werken bij SKS betekend ook dat je géén nummertje bent maar een familielid .

  Wij hechten en besteden heel veel tijd aan onze medewerkers. Dit omdat jullie bij ons op nummer 1 staan. (dus ja, eigenlijk ben je toch wel een nummer bij ons.

  Maar dan positief!) Wat wij doen als SKS Professionals;SKS Professionals brengt werkgevers en gekwalificeerde ICT professionals bij elkaar.

  Wij worden daarom regelmatig ingezet door bedrijven om ICT professionals te werven en selecteren. Vanaf het opstellen van functie-

  en kandidaatsprofielen tot aan de evaluatie achteraf zet SKS zich volledig in voor de beste resultaten voor onze opdrachtgevers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier