Projectmanager NPI
DEMCON
Enschede, NL
3 dagen geleden

Als Projectmanager binnen DEMCON Production B.V. ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van projecten waarin een product van prototype naar serieproductie wordt gebracht (New Product Introduction).

Je bent betrokken vanaf de allereerste productdefinitie om ervoor te zorgen dat product en proces uiteindelijk optimaal op elkaar afgestemd zijn (maak- en testbaarheid).

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het onderhouden van de klantrelatie vanaf eerste contact tot en met de levering producten en services.

Hiertoe worden de verwachtingen van de klant vertaalt naar NPI projecten en productleveringen met bijpassende commerciële voorstellen.

Binnen DEMCON Production verzorgen we de productie van diverse machines en apparaten op verzoek van onze (externe) klanten.

Hierbij gaat het regelmatig om een product dat is ontwikkeld door onze eigen engineers.

Vanwege de groei van onze organisatie en het team van Projectmanagers zoeken we versterking.

Zo ziet jouw dag als Projectmanager eruit

Je stelt voor jouw projecten een multidisciplinair project(team) op en onderhoudt daarin contacten met alle disciplines.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het projectplan en structuur en zorgt dat je projecten volgens plan worden uitgevoerd.

Je zorgt dat de juiste randvoorwaarden zijn gecreëerd voor een goede overdracht vanuit de designfase richting serieproductie.

Jij bent ook diegene die onze organisatie vertegenwoordigd in de commerciële fase van een nieuw project of nieuwe product leveringen, van de 1e verkenning tot aan het contracteren ervan.

Je managet de klantrelatie vanaf het 1e contact tot en met de serieproductie.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een opleiding op tenminste HBO niveau, richting TBK, WTB of EL
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring in een hightech project gestuurde productie omgeving
 • Je bent in staat de klant verwachtingen helder te krijgen en te managen
 • Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagement (bij voorkeur IPMA C)
 • Je hebt enige kennis en ervaring met Lean en Six Sigma (bij voorkeur Green Belt)
 • Je beschikt over een goed conceptueel vermogen, je bent communicatief vaardig en kunt zowel de klant als je projectteam meenemen in jouw plannen.
 • Je bent goed in staat samen te werken en bent resultaatgericht zonder de focus op kwaliteit uit het oog te verliezen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier