Calculator Elektrotechniek en meet en regeltechniek
continu
Beek, NL
10 dagen geleden

Calculator Elektrotechniek en meet en regeltechniek

Je bent verantwoordelijk voor het berekenen en het maken van offertes. Je calculeert zelfstandig met in acht name van vastgestelde verrekenprijzen en toeslagen de kostprijzen van installatietechnische projecten op het gebied van meet-

en regeltechniek en elektrotechniek in zowel de utiliteit als industrie.

Je bepaalt de omvang van de materiaalleveringen en diensten alsmede de omvang van engineering-, teken- en uitvoeringsuren van de (potentiële)opdracht.

Hiervoor heb je regelmatig contacten met onderaannemers, leveranciers en interne medewerkers. De gegevens voer je in in het calculatieprogramma.

Verder stel je ook indicatieve planningen en conceptoffertes op en maak je de grove schetsen van de installatie.

Projecten die je gaat calculeren zijn de grotere utiliteitswerken in Nederland.

 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van elektrotechniek MBO niveau 4, aangevuld met vakgerichte cursussen
 • Uiteraard kun je uit de voeten met de gebruikelijke software, zowel op engineeringsgebied als op calculatiegebied.
 • Je hebt al meerdere jaren ervaring als zelfstandig calculator of engineer van utilitaire elektrotechnische installaties.
 • Je bent dienstverlenend en klantvriendelijk ingesteld.
 • Je beschikt over goede communicatieve- en contactuele eigenschappen en je werkt resultaatgericht. Je bent in staat om een goede dosering vinden tussen nauwkeurigheid en efficiëntie.
 • Daarnaast staat teamspirit bij jou hoog in het vaandel.

 • Wij bieden een zelfstandige functie in een team van enthousiaste medewerkers, een diversiteit aan projecten bij onze opdrachtgever en bovendien volop kansen voor verdere persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie van onze opdrachtgever.
 • Je bent resultaatgericht, communicatief ingesteld, resultaatgericht en je bent flexibel ingesteld richting klanten en collegas.
 • Wij bieden een marktconform salaris en bieden in samenwerking met onze opdrachtgever diverse mogelijkheden aan om aanvullende cursussen en opleidingen te volgen.

  Naast 24 verlofdagen heb je recht op 13 ADV-dagen. Continu volgt daarbij de cao kleinmetaal.

  Het betreft een functie voor onbepaalde tijd.

  De onderneming biedt opdrachtgevers complete technische dienstverlening binnen de industriële en utilitaire markt wat betreft het vakgebied meet- en regeltechniek

  Onze opdrachtgever verwacht de komende periode een flinke uitbreiding van de orderportefeuille en is daarom ter uitbreiding op zoek naar een vaste calculator.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier