Helpende zorg
Argos Zorggroep
Maassluis
5 dagen geleden

24-28 uur per week

Vlakbij het historisch stadscentrum van Maassluis, vind je De Tweemaster. In dit sfeervolle huis vinden ouderen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, een thuis.

De Tweemaster is recentelijk gerenoveerd tot een modern verpleeghuis dat van alle gemakken is voorzien. De Tweemaster is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over een ruime parkeerplaats.

Vind jij het :

 • een doel om mee te werken aan een fijne dag met bewoners en collega’s;
 • welzijn en gezelligheid door de dag heen te verzorgen;
 • belangrijk dat de juiste mens op de juiste tijd wordt ingepland en ben je hierin flexibel?

  Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wij zijn een leuk team, met een mengelmoes van leeftijden, deskundigheid en ervaring. Belangrijker dan leeftijd of ervaring vinden wij dat je een mooie aanvulling moet zijn om bovenstaande punten te realiseren.

  Wij zoeken :

 • Je bent in het bezit van een Mbo-diploma Helpende Zorg niveau 2.
 • Je bent een medewerker die flexibel inzetbaar is, je weet van aanpakken, kan snel inspelen op een zorgvraag en je bent betrokken bij de zorgvrager.
 • Wij bieden :

  Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

  Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.

  a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

  Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Helpende is ingeschaald in FWG 25.

  Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier