Supply chain planner
Randstad
AMSTERDAM, NL
3 dagen geleden

gezocht! Betreft een functie voor langere tijd en je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever. Onze relatie verwelkomt huishoudens die net zijn verhuisd naar hun nieuwe buurt.

Dat doen ze namens de leukste ondernemers 'om de hoek' met een prachtige box vol cadeaus in de vorm van opvallende vouchers.

Een sympathiek gebaar op een uniek moment. De klanten zijn gevarieerd; lokale bakkers, kappers, tandartsen, carwashes, maar ook landelijke grote spelers / merken.

In de rol van Supply chain planner / Operationele Baas ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke traject. Van het samenstellen, drukken en afleveren van de producten tot het inkopen, verzamelen, valideren en inzetten van alle data.

Daarnaast maak je forecasts, onderhoud je een goede relatie met strategische leveranciers en nog meer! Naast het kernproduct BuurtKadoos ben je ook verantwoordelijk voor de realisatie en planning van diverse maatwerk producten.

JOUW PROFIEL

 • Minimaal HBO- werk en denkniveau
 • Je bent een held met Excel
 • Je bent goed in en hebt lol met supply chain management
 • Je hebt een pro-actieve houding
 • Bent communicatief ijzersterk, tevens in geschrift
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Westers, Frederieke

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier