Afstudeerstage Interne Kennisdeling
Cegeka
Veenendaal, NL
1 dag geleden

Wie zijn wij?

De vastgoedambities van onze klant is ons startpunt. Onze IT-oplossingen dragen bij aan verhoogde huurderstevredenheid, efficiënt vastgoedbeheer, betere samenwerking met partners in de keten en juiste stuur-

en verantwoordingsinformatie. In de komende jaren zullen wij onze klanten ondersteunen de reis te maken naar de Cloud. Cegeka-

dsa doet dit door een standaard SaaS oplossing te leveren waarmee woningcorporaties in Nederland de huurders van sociale woningen optimaal kunnen bedienen.

Wij geloven in software die eenvoudig is in gebruik. Of je nu huurder, vastgoedmedewerker of partner in de keten bent, iedereen kan makkelijk werken met onze oplossingen.

Wat ga je doen?

Wanneer onze klanten kiezen voor ons als IT-leverancier dan implementeren we onze ERP-software projectmatig. Het project lopen we volgens een gestandaardiseerde methode.

Maar past deze projectaanpak nog wel wanneer het type project en de klantomgeving veranderd? Zo nee, welke aanpassingen dienen we te maken in onze projectaanpak.

Specifiek voor deze stageopdracht help jij ons uit te zoeken welke wijzigingen we dienen te maken op onze projectaanpak in onze transitie naar SaaS.

Durf jij...

 • Te werken in een gemotiveerd team die hard werkt om er elke dag weer een succes van te maken?
 • Je vast te bijten in een pittig vraagstuk op het gebied van informatie en kennisdeling waarbij je je in het hart van de organisatie zult bewegen?
 • Een opdracht uit te voeren binnen de snel veranderende wereld van IT?
 • Ben je op zoek naar kennis en ervaring over

 • IT-consultancy en wat daarbij komt kijken?
 • Learning & development, kennisdeling en verbreding en het optimaliseren hiervan?
 • Het leveren van kennis en ervaring in ERP-projecten op het snijvlak van business en IT?
 • Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende afstudeeropdracht in de IT / vastgoedsector
 • Een stagevergoeding van €450,- per maand
 • Ben je enthousiast geworden, solliciteer dan direct en wie weet word jij onze toekomstige stagiair! Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Aard Knol via aard.

  knol cegeka.com of via 06- 12 59 67 38

  Solliciteer

  We bekijken je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Ontmoet ons

  We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek en ter voorbereiding hiervan vul je een persoonlijkheids- vragenlijst in.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier