Zelfstandig Werkvoorbereider W
Headhuntersteam ?>
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een sterke en betrouwbare specialist in klimaat technische installaties voor kantoor- en bedrijfsgebouwen.

Zij dragen bij aan het creëren van gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Doordat de organisatie betrokken is bij de gehele levensduur van klimaatinstallaties, zijn zij een belangrijke partner voor hun klanten.

Ook zorgt deze rol ervoor dat zij een hoge kwaliteit van hun producten en diensten continu kunnen waarborgen.

Specialist op het gebied van klimaattechniek betekent dat het onderhoud met eigen technici wordt uitgevoerd, waarbij ook de koeltechniek tot de scope van de werkzaamheden behoort.

Kwaliteit en efficiëntie zijn kernwaarden binnen de onderneming.

Naast beheer, service en onderhoud, beschikken zij over een montageafdeling die grotere (renovatie)projecten voor haar rekening neemt.

Een team van CAD-tekenaren, calculators, engineers en projectgroepen draagt zorg voor renovatie en verbouwing van utiliteitspanden, alsmede vernieuwing van klimaat technische installaties.

Duurzame installaties, gasloos bouwen, en transitie naar duurzame energie zijn slechts een aantal begrippen die hun medewerkers dagelijks bezig houden.

Bedrijfscultuur

Sociaal, open en laagdrempelig. De organisatie heeft circa 100 bevlogen medewerkers, verdeeld over twee vestigingen. Nieuwe werknemers worden direct opgenomen in een warm team van kundige mensen.

De organisatie stimuleert de ontwikkeling van medewerkers op alle niveaus in de organisatie en biedt goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast krijgt het personeel veel vrijheid en verantwoordelijkheden.

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Werkvoorbereider W voor de projectenafdeling. Als Werkvoorbereider W word je gekoppeld aan een vaste projectleider waar je nauw mee samenwerkt.

Als Werkvoorbereider W ben je de spin in het web van de projectenafdeling en fungeer je als rechterhand van de projectleider.

Je hebt veelvuldig contact met klanten, instrueert de monteurs en geeft ondersteuning aan je vaste projectleider. Je bereidt montagewerkzaamheden voor, maakt projecten bestelgereed en bestelt materialen.

Hieronder valt onder andere het maken van een schetsontwerp welke je naar de tekenafdeling stuurt, het controleren van de gemaakte tekeningen en het calculeren van meerwerk.

Voor kleinere projecten maak je offertes en bij opdracht organiseer je hier de uitvoering van. Bij grote projecten is het van belang dat je als werkvoorbereider ook de projectlocatie bezoekt.

Functie eisen

 • Relevante opleiding op MBO / HBO niveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring als werkvoorbereider installatietechniek
 • Zelfstandig
 • Sociaal en communicatief vaardig
 • Stressbestendig
 • Noord-Brabant Vast € 45.000

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier