Engineer Duurzame Installatietechniek bij KTI in Schagen
KTI Installatietechniek
Schagen, NH, NL
1 dag geleden

Wil jij als engineer ook een bijdrage leveren aan de energietransitie en een duurzame toekomst? Heb jij een technische achtergrond en ben jij de regelaar die ervoor zorgt dat het op alle projecten en locaties goed is geregeld voor onze montageteams?

Dan ben je bij KTI en de installatie van onze duurzame warmtepomptechnieken op de juiste plek!

Een geoliede machine

KTI te Schagen groeit en heeft een vacature van engineer openstaan. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden iedere dag optimaal kunnen verlopen, hiervoor maak je planningen, doe je opnames, bestel je materialen en stem je de werkzaamheden af met de opdrachtgevers, bewoners en monteurs.

Het is een allround functie waarbij jij zowel jouw technische kennis als jouw communicatieve en organisatorische vaardigheden kunt inzetten.

Jouw technische achtergrond komt van pas bij het contact met de opdrachtgever, vaak een woningcorporatie die meerdere (bewoonde) huurwoningen heeft die wij duurzaam en toekomstbestendig mogen maken.

Jij bezoekt de locaties, maakt de berekeningen, bepaalt welk type warmtepomp het beste past bij de situatie en brengt advies uit.

Na akkoord op het advies en de offerte kun jij aan de slag met de volgende stappen : het maken van de planning, het bestellen van het benodigde materiaal en het instrueren van de monteurs.

Wanneer je daarmee klaar bent zit het er (soms) nog niet op, want in de dagelijkse praktijk loopt het wel eens anders dan gepland.

Een bewoner is ziek, materiaal wordt te laat geleverd of een team monteurs moet ergens een klus afronden. Dan komt jouw creativiteit en flexibiliteit goed van pas, want ook dit soort situaties weet jij in goede banen te leiden.

Jij weet de woningcorporaties van A tot Z te ontzorgen en daarom zijn zij (en wij) erg blij met jou.

Je zal vaak bij ons binnen op kantoor zitten en wanneer nodig op pad gaan voor nieuwe opdrachten of het bezoeken van lopende projecten.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor het indelen van jouw dag en bij ons wordt nooit vergaderd. Lekker efficiënt dus!

Is deze veelzijdige rol op jouw lijf geschreven?

Waardering, beloning en teamgeest

Wat wij te bieden hebben? Dat vertellen onze collega’s jou graag!

Yori : Bij KTI voel ik me gewaardeerd en wordt er goed voor ons gezorgd. We krijgen bonussen en verzorging zoals fysio of een masseur als je ergens last van hebt.

Afgelopen zomer ben ik door mijn rug gegaan en de zorg die ik toen nodig had is via de zaak toen prima geregeld. Dus ja, als er wat is dan helpt KTI wel.

Sebas : Ik ben bijna nooit later dan 17 : 00 thuis. Behalve op de vrijdag, want dan hebben we natuurlijk een vrijdagmiddagborrel!

Dennis : Denk ik aan KTI, dan denk ik aan structuur, bereidheid en teamverband. Er was laatst een klusje met vloerverwarming waar verschillende dingen tegenzaten.

Dan staan er na werktijd dus 5 bussen in de straat. Dat iedereen dan meehelpt kan ik wel waarderen.

Verder hebben wij voor jou het volgende in huis :

 • Meewerken aan een duurzame toekomst
 • In vast dienstverband werken in een topteam
 • Salaris tussen de €3000 €4200 per maand op basis van kennis en ervaring
 • 38 Vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Een collectieve pensioensregeling
 • Een auto van de zaak
 • Prestatiebonus
 • Goede werksfeer
 • Top georganiseerd
 • We zijn dus niet alleen een goede werkgever, we bieden ook prima voorwaarden. Maar uiteindelijk is de klik met het team het meest belangrijk.

  Kom dus snel een keer kennismaken om te zien of jij je bij ons thuis voelt.

  Ben jij een vrolijke teamspeler en een harde werker? Dan komt het meestal wel goed. Wij vinden het belangrijk dat je je herkent in onze kernwaarden : servicegerichtheid, vakmanschap en duurzaamheid.

  En natuurlijk is voor deze functie ervaring in de techniek wel noodzakelijk. Als je geïnteresseerd bent om bij KTI aan de slag te gaan als werkvoorbereider, dan kun je bij ons op de volgende punten scoren :

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de installatietechniek
 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau
 • MTS of HTS technische opleiding
 • Uitvoeringservaring is een pré.
 • Teamspeler, samen uit en samen thuis.
 • Voldoe jij (nog) niet aan al deze criteria maar wil jij wel graag het team van KTI komen versterken? Laat van je horen en overtuig ons van jouw kwaliteiten!

  Tijd voor actie

  Genoeg met al die tekst, tijd voor actie! Als je nieuwsgierig bent naar deze mooie baan bij KTI, vul dan nu het sollicitatieformulier in.

  Wie weet zit jij binnenkort wel bij ons in Schagen aan tafel om kennis te maken. Wie weet tot snel!

  Team KTI

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier