Logistiek Medewerker
Cirrus Staffing Services
Woerden, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als logistiek medewerker bij onze opdrachtgever maak je onderdeel uit van de slagader van het bedrijf. In het magazijn zorg jij dat het logistieke hart blijft kloppen.

Hoe doe je dat? Door een organiserende en uitvoerende rol op je te nemen en dit beide met passie te doen. Je werkt mee in het gehele proces van ontvangst, opslag, verzending, levering en alles wat daar tussen zit.

Orders opvolgen gaat je goed af, maar je kan ook zelfstandig jouw lijstje afwerken. Met behulp van een handscanner zorg je dat de lijsten nauwkeurig zijn bij- en afgewerkt, jij ziet niks over het hoofd!

Je werkt met allerlei kostbare producten, dus voorzichtigheid is geboden. En heeft jouw collega wat hulp nodig met die zware koelkast, dan schiet je hem / haar graag te hulp.

Een hart klopt 24 / 7, ook dit hart moet blijven kloppen. Afhankelijk van jouw werklocatie draai je 4- of 5- ploegendienst.

Wat ga je doen? Alles op een rijtje :

 • Geleverde producten opslaan
 • Pakketten sorteren en verzendklaar maken met gebruik van een elektrische palletwagen
 • Scannen van de producten met een handscanner
 • Retour goederen weer op de juiste plek opslaan
 • Vaardigheden

 • Ervaren teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Harde werker die niet stil staat en het werk op tijd af wilt hebben
 • Reachtruck-, heftruck- of klemtruck- certificaat is een pré
 • Eigen vervoer : distributiecentra moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer
 • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een harde vereiste
 • Over de werkgever

  Onze opdrachtgever is de definitie van logistiek. Zij bezorgen smartphones, paspoorten, koelkasten en ook koffiemachines voor op kantoor.

  Alles daaromheen verzorgt dit bedrijf. De betaling van de smartphone aan huis, geen probleem. Het plaatsen en installeren van de nieuwe vaatwasser, geen punt.

  Het onderhoud en schoonmaak van de koffiemachine, ook zo voor elkaar. Voor elk logistieke wens van de klant, heeft de opdrachtgever een oplossing en de juiste personen in huis.

  Hun organisatie bestaande uit vijf business units vullen elkaar aan om de verwachtingen van hun klanten continu te overtreffen.

  Op verschillende locaties zoals in Woerden en Vianen, heeft dit bedrijf distributiecentra. Voor elke logistieke topper heeft dit bedrijf een mooie plek.

  Er wordt hard gewerkt, maar er heerst een open en gezellige bedrijfssfeer. Elke dag ga je met plezier naar het werk!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier