anesthesiemedewerker
Noordwest Ziekenhuisgroep
Den Helder, NL
3 dagen geleden

Marit (anesthesie medewerker) : Als je iemand onder narcose brengt weet je nooit hoe het precies gaat lopen, als iemand dan weer rustig en pijnvrij wakker wordt ben ik gelukkig want dan is mijn missie geslaagd! De afdeling anesthesie van de OK-organisatie van Noordwest Ziekenhuisgroep is voor zowel locatie Alkmaar als Den Helder, op zoek naar collega’s voor de functie van anesthesiemedewerker.

Wat ga je doen als anesthesiemedewerker?

Als anesthesiemedewerker assisteer je de anesthesioloog tijdens de perioperatieve zorg. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op het operatiekamercomplex maar je verricht ook werkzaamheden bij procedures buiten het operatiecomplex, zoals de röntgenafdeling, CCU, functieafdelingen en SEH.

Daarnaast maak je deel uit van het reanimatieteam. Binnen de groep van anesthesiemedewerkers zijn een aantal aandachtsgebieden verdeeld, zodat er gelegenheid is tot verdere beroepsinhoudelijke ontwikkeling.

Het deelnemen aan innovatie- en kwaliteitsprojecten en vakinhoudelijke werkgroepen wordt gestimuleerd. Het begeleiden van leerlingen is vanzelfsprekend een onderdeel van je functie.

Wat vragen wij van jou?

 • een diploma anesthesiemedewerker (CZO erkend)
 • Je bent een betrokken, zelfstandige, vakbekwame collega, die patiënt- en servicegericht is en patiënt-veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

  Wat stellen wij daar tegenover?

 • een zelfstandige functie van 24-36 uur per week binnen een professioneel team
 • een geweldig ontwikkelingsklimaat met alle ruimte om congressen, workshops en opleidingen te volgen en je mooiste ambities waar te maken
 • een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max. € 4.111,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, FWG 55)
 • een vaste aanstelling, met een proeftijd van 2 maanden
 • een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering en een fietsenplan
 • flexibele werktijden, werken onder schooltijden mogelijk
 • Waar ga je werken?

  De afdeling in Alkmaar

  Locatie Alkmaar heeft een traumacentrum waar 24 uur per dag bepaalde specialisten aanwezig of oproepbaar zijn. De afdeling telt 15 OK’s waar bijna alle specialismen aan bod komen en de afdeling heeft een eigen logistiek centrum.

  De afdeling anesthesie bestaat uit ongeveer 45 ervaren en betrokken professionals. Het team werkt intensief samen met 20 anesthesiologen.

  De afdeling in Den Helder

  Het operatiekamercomplex van locatie Den Helder heeft vijf operatiekamers en een verkoeverkamer. Het is een dynamische en goed geoutilleerde afdeling waar operaties worden uitgevoerd ten behoeve van vrijwel alle basisspecialismen.

  De afdeling anesthesie / verkoeverkamer bestaat uit 16 anesthesie- en 8 recoverymedewerkers met daarnaast Sedatie Praktijk Specialisten en pijnconsulenten.

  Over Noordwest

  Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen.

  Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers, 650 vrijwilligers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland.

  Noordwest, als je nóg beter wilt worden dan je al bent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier