Medewerker Technische Dienst
Regiodienst
Amstelveen, Netherlands
16 uur geleden

Introductie

Om een machine park goed draaide te houden zijn er veel werkzaamheden. U als medewerker technische dienst bent hier samen met uw gezellige collega’s verantwoordelijk voor.

Als vak bekwaamd persoon kunt u alle soorten storingen zonder enige problemen oplossen. Ook komt u te werk in een gezellig bedrijf in een hecht team van collega’s in regio Amstelveen.

Organisatie

De organisatie behoort echt tot een van de grote jongens op het gebied van recycling. Dankzij de ruime ervaring en de kennis, kan op een snelle, efficiënte en milieubewuste manier gewerkt worden.

U als medewerker technische dienst kan hier samen met een hecht team deel van uitmaken.

Functie

Het plannen van onderhoudswerkzaamheden en werkzaamheden van derde gebeuren voor de organisatie is een van jou vele taken.

Daarnaast is het ook van belang dat de gebruiks- en verbruiksartikelen van het magazijn voldoende word bijgehouden. Verder is het ook nog je verantwoordelijkheid om alle mechanische en elektrotechnische storingen zelfstandig op te lossen, zodat het bedrijf nooit stil kan staan.

Het repareren het controleren kan jij als geen ander! Ervaring met elektrotechniek, besturingstechniek en ruimtelijk constructie inzicht is een pré, maar niet verplicht.

Functie eisen

Wij zoeken een medewerker technische dienst die planmatig en flexibel kan werken. Andere eigenschappen waar u over beschikt zijn stressbestendig, communicatief, veiligheidsbewust, ambitieus en klantvriendelijk.

Voor u mede collega’s staat u altijd klaar. Als diploma beschik jij over een MTS-niveau het liefst in werktuigbouwkunde.

U bent een gediplomeerde lasser en beschikt de Nederlandse taal vloeiend.

Aanbod

Wij bieden naast een intensieve en veelzijdige functie. Daarnaast zijn de goede opleidingen en carrière mogelijkheden met natuurlijk een goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarde.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier