Engineer
Koninklijke BAM Groep
Nieuwleusen, Nederland
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Eén van de onderdelen van BAM Infra Energie en Water is het Ingenieursbureau in Nieuwleusen. Het Ingenieursbureau is dienstverlenend richting klanten en andere bedrijfsonderdelen binnen BAM Infra Energie en Water.

De energie sector is volop in beweging momenteel en daarom zijn wij op zoek naar een Engineer die ons team in de regio Noordoost komt versterken.

Als Engineer Ondergrondse Infrastructuur begeleid je engineeringsopdrachten op het gebied van kabel- en leidinginfrastructuren.

Je focus ligt hierbij op projecten voor verschillende opdrachtgevers in Noordoost Nederland.

Werkzaamheden :

 • Jouw kennis en ervaring is bepalend tijdens bestek- c.q. offertefase (pre-engineering).
 • Je bepaalt en beoordeeld de benodigde netwerkcomponenten.
 • Bij de totstandkoming van het ontwerp verzorg je de hiervoor benodigde tracébepaling, d.m.v. schouwen en bureaustudies om alle risico’s in beeld te brengen.
 • Alle aspecten verwerk je op tekening waarna begroting en materiaalspecificaties worden opgesteld en vergunningen worden aangevraagd.
 • Al deze werkzaamheden gelden voor de disciplines gas, water, elektra, communicatienetten en riolering.
 • Het definitieve technisch ontwerp komt tot stand in nauwe samenwerking met het projectteam en / of opdrachtgever.
 • Wie zoeken wij?

 • Een collega die het proces gaat leiden van offertefase, definitief / uitvoeringsontwerp tot oplevering.
 • Je hebt een technische opleiding afgerond op HBO- niveau op het gebied van civiele techniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
 • Je communiceert makkelijk met zowel de interne als externe klant.
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken.
 • Je hebt belangstelling voor ontwikkelingen op het gebied van infra techniek.
 • Je gaat mee en loopt voorop in de ontwikkelingen en nieuwe toepassingen op het gebied van de infratechniek
 • Je vindt het een uitdaging om volledige verantwoording voor het technisch ontwerp te dragen en bent creatief in het bedenken van mogelijk nieuwe oplossingen.
 • Engineeringservaring in gas, water en elektra t.b.v. ondergrondse infra is een pré, maar geen must!

  Wat bieden wij?

  Een organisatie met ambitieuze toekomstplannen. Gezien de ontwikkelingen binnen de energie sector kun jij de komende jaren met ons meegroeien op interessante projecten.

  Jij krijgt de ruimte om op termijn zelfstandig het WV-schap in te vullen, daarmee heb je een belangrijke verantwoordelijkheid.

  Arbeidsvoorwaarden conform de cao klein metaal met onder andere vierentwintig vakantiedagen en dertien Atv-dagen per kalenderjaar.

  Omdat wij het belangrijk vinden dat jij jezelf blijft ontwikkelen hebben wij BAM Business School opgezet, hier heb je ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

  Over ons

  Energie en water zijn onmisbaar voor ons dagelijks leven. BAM Infra Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren.

  Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

  Kortom : bij BAM Infra Energie & Water zorg je ervoor dat je ’s avonds onder een warme douche stapt en dat je in de ochtend kan genieten van een goede kop koffie.

  Ons werk is belangrijk voor miljoenen huishoudens en daar hebben we jouw talent voor nodig. Wij plaatsen bijvoorbeeld bij 1 miljoen eindgebruikers slimme meters.

  Een ander mooi voorbeeld betreft het ontwerpen en realiseren van een uniek geluidsscherm met geïntegreerde zonnecellen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier