Technicus Safety & Security
SPIE WEST
Den haag, Nederland
1 dag geleden

Geen woorden maar daden! Spreekt ons motto jou aan als Technicus Security en Safety ? Pak deze kans en solliciteer bij onze Business Unit Technisch Beheer in Delft / Den Haag.

Werklocatie : Den Haag / Delft Wat je op verjaardagen vertelt dat je doet ’Als Technicus Security werk ik met verschillende installaties zoals brand en security.

Overal is het anders. Grote opdrachtgevers met complexe gebouwen, bijvoorbeeld verzorgingstehuizen, banken of scholen, vragen om mijn expertise.

Brand en security techniek is het leveren van een top prestatie en dankbaar werk, je weet waar je het voor doet. Wat je écht doet Onze nieuwe collega controleert Security en Safety installaties en de werking van toegepaste hard-

en software. Vrijwel elke situatie is anders en nieuw, variërend van de installatie van een systeem tot het onderhouden ervan, standalone oplossingen of installaties die draaien als integraal systeem.

Als Technicus blink je uit in de beste organisatorische, bouwkundige en technische oplossingen voor onze klanten in de regio Delft / Den Haag / Rotterdam / Zoetermeer.

Wij werken met gerenommeerde merken die zich hebben bewezen in de verschillende marktgebieden. Onze goede samenwerking met de verschillende fabrikanten bouwen we verder uit.

Wat ga je nog meer doen? Het werk vereist dat je zeer accuraat en efficiënt te werk gaat Afhankelijk van het project werk je zelfstandig of in teamverband met andere SPIE vestigingen of derden Je maakt gebruik van een scala aan tools die door SPIE worden gefaciliteerd Je bent of wordt inzetbaar op meerdere aandachtsgebieden en disciplines Daarnaast draai je mee in de storingsdienst Je bouwt mee aan onze afdeling Fire Protection & Security Jij vergroot continu je kennis, en bent op de hoogte van de nieuwste vak ontwikkelingen Wat zoeken we in een Technicus Security voor onze vestiging in Delft?

Wij zijn op zoek naar een allrounder of iemand die dat wil worden. Ben jij Technicus Security, dan kun je bij SPIE ook alle ins en outs van brandveiligheid leren.

Ben je bovendien enthousiast en integer? Lees dan verder : Ervaring met Inbraaksignalering, Toegangsbeheer, Camera- en Intercom techniek Galaxy systemen ATS systemen Networks systemen Diva / Sense systemen Axis / SiQURA en Bosch camera s Commend intercom systemen EAL en Keyprocessor systemen i-

Protect is een PRE Je hebt een MBV of TBV diploma IP-technologie / ICT Netwerken NEN3140 Een geldig VCA certificaat basis of VOL Rijbewijs B Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal vloeiend Je bent zelfstandig en neemt eigen verantwoordelijkheid Wat bieden wij jou?

Onze nieuwe Technicus Security bieden we een baan bij één van de top 3 multi-technische dienstverleners van Nederland. Een groot internationaal en gezond bedrijf dat uitblinkt in een gezonde, veilige en persoonsgerichte werkomgeving.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk. SPIE biedt je doorgroei mogelijkheden en investeert in je ontwikkeling, onder andere door training en opleiding.

Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst. Een paar van die mogelijkheden : Een informeel betrokken team met als basis ons kantoor in Delft Open communicatie en korte lijnen Een manager die jou in je kracht zet Prachtige opdrachtgevers Meebouwen aan SPIE Worklife balance Arbeidsvoorwaarden Een uitstekend salaris Fulltime contract 24 Vakantiedagen en 13 ADV dagen Winstdelingsregeling Telefoon en laptop Uitstekende Pensioenregeling Solliciteren?

Druk op de sollicitatieknop en stuur je cv en motivatie. Je hoort binnen een week van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Dat gesprek plannen we snel in, desnoods ’s avonds. Eventueel volgt nog een tweede gesprek. We streven ernaar de procedure binnen 3 weken af te ronden.

Voor vragen tussentijds kun je mailen met jerrel.bechan spie.com.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier