Werkvoorbereider Funderingen / Heiwerken
bouwhuysch
Purmerend, NL
1 dag geleden

Éen club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch.

Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de civiele techniek.

Dit betekent dat we elke dag een club fantastische ingenieurs leveren aan de beste bedrijven en projecten in wegen, water en beton.

Onder één contract bouw je aan jouw carrière bij de mooiste projecten van onze branche. Dat is wat wij doen, en waar ga jij je mee bezig houden?

Als Werkvoorbereider funderingen / heiwerken ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bewaken en bijsturen van de projecten.

Jij rolt de werkmethode uit tijdens calculatie- en realisatiefase, waarmee je een veilige en succesvolle uitvoering waarborgt.

Jij staat garant voor de veiligste en meest efficiënte werkmethodieken gedurende het gehele traject. Daarnaast lever je als Werkvoorbereider funderingen / heiwerken technische specificaties aan de uitvoering, onderaannemers en leveranciers.

Jouw skills

 • MBO Middenkaderfunctionaris of HTS Bouwkunde, Civiele techniek;
 • Goede werkmentaliteit;
 • Een stevige persoonlijkheid;
 • Intrensiek gemotiveerd om jezelf door te ontwikkelen.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied worden zij vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe funderingswerkzaamheden.

  Hun ambitie is om naast een toonaangevend nationaal, een internationaal opererend specialistisch funderingsbedrijf te zijn, met focus op welzijn en milieu.

  Zij stellen klantwaarde centraal en voegen een meerwaarde toe door deze expertise in te zetten. Verder wordt er samen met jou als Werkvoorbereider funderingen / heiwerken economisch en oplossingsgericht meegedacht bij de uitvoering van specialistische funderingswerken.

  Benefits - Werkvoorbereider Funderingen / Heiwerken

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als werkvoorbereider Funderingen / Heiwerken.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen als Werkvoorbereider funderingen / heiwerken? Geen probleem.

  Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2500 en €4000,- per maand.

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier