Samensteller / Lasser Metaal
Olympia
Almelo, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een metaalbewerkingsbedrijf gevestigd net buiten Almelo. In Twente staan ze bekend om hun constructiewerk nieuw- en verbouwprojecten.

In de afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf en leveren ze nu ook producten voor de industrie tot aan stijlvolle stalen deuren en constructies voor het interieur.

Functieomschrijving

Jou werkdag is vaak niet hetzelfde in wereld van metaal : samenstellen, ponsen, aflassen en zagen, jij zou het allemaal kunnen.

Dat is dan ook de kracht van dit compacte bedrijf : als team help je elkaar waar nodig. Extra handjes nodig bij het lassen?

Jij springt bij, ook al sta je net een constructie samen te stellen.

De basis voor elke opdracht is de technische tekening. Jij kan in één oogopslag zien wat er moet gebeuren en gaat direct aan de slag.

Kom je er niet uit, omdat de tekening te onduidelijk is? Dan spar je met een collega over hoe je het ontwerp wel gaat realiseren en komen jullie samen tot een oplossing.

Als lasser / samensteller ben je bij alle fases van een product betrokken. Je werkt vaak zelfstandig, maar sommige opdrachten vragen om een flinke dosis teamwerk.

En de ene keer ben je sneller klaar met een opdracht dan de andere keer. Bij dit bedrijf is hard werken de maatstaf net als kwaliteit.

Functie-eisen

Van metaal gaat jou hart sneller kloppen, je bent positief ingesteld en een echt werkpaard. Je kan genieten van de mooie producten en constructies waar je aan werkt.

En natuurlijk ben je een vakman of iemand die wil leren of zich wil blijven ontwikkelen. Daarnaast ga jij nauwkeurig en kwaliteitsgericht aan het werk.

Verder heb je :

 • MBO niveau 2+ (Techniek)
 • Mig / Mag niv.2
 • Technische inzicht; je kan goed tekening lezen.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Via Olympia Vriezenveen ga je eerst voor onbepaalde tijd, fulltime, in dagdienst aan de slag. Hierna is er een grote kans op een vast dienstverband.

  Daarnaast kan je verwachten :

 • Een marktconform salaris.
 • Reiskostenvergoeding en andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaalbewerkingsbedrijf.
 • Een prettige, informele en professionele werkomgeving.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier