Stagiair hbo communicatie
Staatsbosbeheer
Amersfoort, Utrecht, NL
4 dagen geleden

Stagiair hbo communicatie

Staatsbosbeheer heeft een stageplek voor een hbo-student Communicatie op de afdeling Communicatie en Public Affairs op het hoofdkantoor in Amersfoort.

Waar is je stageplek?

Bij de afdeling Communicatie en Public Affairs kun je ervaring opdoen met verschillende onderdelen van het communicatievak.

Je krijgt zo een beeld van het dagelijks werk van een communicatieprofessional. Van advies tot redactie en van traffic tot woordvoering.

Je mag meelopen waar dat kan en we garanderen je vieze laarzen, want je kunt bij Staatsbosbeheer geen stage lopen zonder naar buiten te gaan!

Wat houdt de stage in?

We hebben twee keer per jaar - van februari t / m juni en van september t / m januari *) - een stageplek voor een meeloopstage van 5 maanden bij het team Redactie en productie.

Dit team is verantwoordelijk is voor alle corporate communicatiemiddelen van Staatsbosbeheer.Tijdens je stage kun je meewerken aan het maken van content voor de websites, het intranet, de social mediakanalen (o.

a. Instagram en Facebook) en het personeels- en publieksblad. Je doet ervaring op met het maken van briefings, adviseren, plannen, schrijven, redigeren, webcare, fotobewerken en allerlei andere reguliere redactietaken.

Daarnaast is het mogelijk om een korte onderzoeksopdracht te doen.

 • we hebben inmiddels een stagiair voor de periode feb t / m jun 2021.
 • Wie zoeken we?

 • Een 2e of 3e-jaars student hbo-communicatie.
 • Je hebt een vlotte schrijfstijl en een goede kennis van de Nederlands taal.
 • Je hebt affiniteit met nieuwe media.
 • Je bent praktisch ingesteld, nauwkeurig en creatief en je hebt een proactieve houding en gezonde teamspirit.
 • Wat hebben we te bieden?

  Als stagiair heb je een vaste stagebegeleider. Je krijgt een stage-overeenkomst en een stagevergoeding. Heb je geen OV-studentenkaart, dan krijg je een vergoeding voor je woon-werkverkeer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier