BIM Modelleur Revit Bouwkunde | MBO HBO
WR Werving & Selectie
Koudekerk aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederlands
5 dagen geleden
 • Over de werkgever : *
 • Wij zijn een bouwmanagementbureau.* Wil jij bouwtechnische constructies ontwerpen?* Heb je ervaring met BIM / Revit? Vaste baan : BIM Modelleur Revit Bouwkunde 2.
 • 800 - 4.200 BIM Modelleur Wij kunnen de klant in het gehele bouwproces ondersteunen; van de eerste voorzichtige dromen tot de uiteindelijke realisatie en nazorg.

  We zijn flexibel inzetbaar. Of iemand nu een advies wilt over bouwkosten of een partij zoekt die het gehele bouwproces begeleidt, bij ons kan het allemaal.

  Wij zijn een kleine, solide organisatie met een groot netwerk. *Wat houdt de functie precies in? : * Voor de vacature als BIM Modelleur Koudekerk aan den Rijn Bouwkunde ga je het volgende doen : De afdeling Ontwerp- & tekenbureau maakt voor onze klanten mooie en ontwerpen die bouwtechnisch staan als een huis.

  Onze BIM modelleurs zetten een ontwerp (VO / DO) vervolgens om naar een bouwkundig model dat voor alle betrokkenen glashelder is.

  Dat doen we niet alleen voor onze eigen ontwerpen, maar ook in opdracht van aannemers en architecten. Ons bedrijf is groeiende.

  We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste BIM modelleur die samen met ons verder wil groeien. Wat worden jouw werkzaamheden?

 • Het opstellen van bestaande situaties in REVIT in een 3D model;
 • Het vertalen van schetsontwerpen naar VO / DO tekeningen;
 • Ondersteunen van de ontwerper bij diverse tekenwerkzaamheden en toetsingen gedurende vergunningsaanvragen, bestekfase en uitvoeringsfase;
 • Opstellen van presentaties en bijbehorende beelden;
 • Structuren en bijhouden van de digitale teken database. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde BIM Modelleur, die past in deze rol.
 • Waar je als BIM Modelleur Revit Bouwkunde aan moet voldoen : : *
 • Je hebt een diploma bouwkunde (mbo / hbo) aangevuld met minimaal één jaar relevante werkervaring;
 • Je kunt tekenen en modelleren in een BIM omgeving met REVIT;* Ben je een ervaren Autocad Tekenaar? Wij kunnen je omscholen tot Revit tekenaar, dus wees niet bang om te solliciteren.
 • Je kunt modellen toetsen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid;
 • Je beschikt over kennis omtrent bouwkundige regelgeving;
 • Je kunt families opzetten volgens de NLsfb systematiek;* Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.* Je bent kwaliteitsbewust en beschikt over een scherp analytisch inzicht;
 • Je bent punctueel, afspraak afspraak;
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding en stemt projecten proactief af met interne en externe betrokkenen;* Je woont in de omgeving van Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan de Rijn, Zoetermeer, Leiden en Gouda.
 • Wat deze werkgever uit Koudekerk aan den Rijn jou biedt : * We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer.
 • Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.

  Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou.

  Reageer daarom snel. WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.200. Dit is per maand, o.

  b.v. Een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  Er is een goede reiskostenvergoeding. Je kunt profiteren van een ruime pensioenregeling. Het aantal vakantiedagen is 25.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

 • Solliciteer vandaag nog : * Naast de genoemde zaken kom je in deze sfeer meer tegen. Denk aan BIM Modelleur BIM Modelleur, BIM Engineer of AutoCAD tekenaar.
 • Het gaat natuurlijk niet alleen om Koudekerk aan den Rijn ook als je in de buurt woont is dit een ideale baan, vanuit ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs en ook Valkenburg is de reisafstand prima.

  En ook vanuit Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek of Bergambacht is dit geen probleem. Ook Capelle aan den ijssel, Rijswijk en Delft zijn dichtbij.

  Wanneer je woont in Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen en de vacature past jou, solliciteer dan direct.

  Tot slot de woonplaatsen Loosduinen, Randstad en Maassluis die wat locatie betreft ook prima zijn.Solliciteer nu direct met de button solliciteren.

  Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.

  WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven.

  Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier