Talent Scout
Goodzo
Almere, FL, Netherlands
6 dagen geleden

Ben jij degene die GOODZO laat groeien? Die als geen ander iemand kan doorgronden en tegelijkertijd het commerciële inzicht heeft om iemand te motiveren voor een functie bij GOODZO?

Dan zou jij wel eens onze nieuwe Recruiter kunnen zijn. Solliciteer vandaag nog!

Wat ga je doen?

Als Recruiter bij GOODZO werf je talenten voor ons IT Traineeship en staffuncties. Dit doe je door dagelijks te bellen met potentiële sollicitanten en hen enthousiast te maken voor een carrière bij GOODZO.

Iedere sollicitant die jij spreekt, heeft een andere achtergrond en dát maakt jouw werk juist zo leuk. Het vraagt om creativiteit, empathie en commercieel inzicht om met iedereen te kunnen kletsen en alleen de beste kandidaten te selecteren.

Na het werven komt het selectiemoment. Iedere week organiseer je met je collega’s een assessmentdag om nieuw IT talent te selecteren.

Samen met het Fieldmanagement team, spreek je de kandidaten en bepaal je wie het in huis heeft om dé volgende IT professional te worden.

Het is een veelzijdige functie waarin je snel moet kunnen schakelen. Het ene moment schakel je met Sales en Fieldmanagement over starters, daarna leidt je een nieuwe collega rond en vervolgens evalueer je campagnes met Marketing.

Daarnaast bedenk en organiseer je met je team initiatieven en evenementen om nieuwe trainees te werven (denk aan Inhouse dagen, campusrecruitment en carrière beurzen).

Naar wie zijn we op zoek?

 • Je hebt een afgeronde HBO studie;
 • Sterke communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent resultaat gericht en schrikt niet van targets;
 • Je bent in staat om (kleine) evenementen te organiseren.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen, een lease auto en een pensioenregeling;
 • Aantrekkelijk bonussysteem naast je salaris;
 • Salaris passend bij je werkervaring;
 • Een hecht team dat je warm zal ontvangen en je zal blijven uitdagen om het beste uit jezelf te halen;
 • Vrijheid om je ideeën uit te werken;
 • Een flexibele plek op ons kantoor in Zoetermeer;
 • Ruime mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.
 • Waarom GOODZO?

  GOODZO is een IT bedrijf met oog voor kwaliteit. We leiden slimme en sociaal vaardige professionals op die een mooie IT-carrière ambiëren.

  Mensen die naast een gezonde dosis talent ook nog eens beschikken over doorzettingsvermogen, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en gemotiveerd zijn voor hun carrière.

  Zo geven we onze opdrachtgevers vertrouwen en overtreffen we verwachtingen.

  Samen met ervaren collega’s werk jij continu aan jouw ontwikkeling en word je uitgedaagd om de volgende stap te zetten. En wanneer je die volgende stap hebt gezet, dan vieren we die successen met z’n allen.

  Het liefst aan de GOODZO bar of op het dakterras.

  Meer weten over deze vacature?

  Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact met ons op via recruitment at goodzo.nl. Je kunt ook direct solliciteren door op Solliciteren te klikken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier