Verzorgende IG - 24/32 uur - wijkteam Binnenstad - Utrecht Stad
Careyn
Utrecht, NL
5 uur geleden

Voor een nieuw wijkteam binnen de dynamische omgeving van de Utrechtse Binnenstad zoeken wij gemotiveerde Verzorgende IG.

Samen met jouw collega's sta je voor onze cliënten klaar. Je komt als Verzorgende IG met diverse lichamelijke en mentale aandoeningen in aanraking, waardoor je veel leert en geen dag hetzelfde is.

Je denkt mee over het verpleegproces en begeleidt hierin de cliënt. Daarnaast onderhoud je contact met (huis)artsen, apothekers en andere paramedische hulpverleners.

Jouw betrokkenheid en deskundigheid maakt het verschil voor de cliënt!

De Utrechtse Binnenstad is hét visitekaartje van de stad. De binnenstad kent diverse subwijken en buurten. In deze dynamische omgeving wonen zowel hoog - als laagopgeleiden, wat het werk afwisselend en uitdagend maakt.

De grachtenbewoners zijn over het algemeen de hoger opgeleiden die zelf veel informatie opzoeken over hun ziektebeelden en bijbehorende behandeling.

Adviezen van de huisarts nemen zijn dan ook direct in acht. De binnenstad heeft een bepaalde charme die voornamelijk zichtbaar is, wanneer je langs de vele monumentale panden fietst.

De medewerkers zijn dan ook trots om hier te kunnen werken en fietsen met plezier door deze wijk.

Over de vacature

Het team waarin je komt te werken is nog volop in ontwikkeling. Je vindt het leuk om naast de zorgtaken ook een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het zorgproces en de organisatorische aspecten van het opstarten van een nieuw team.

Hoe gaaf is het als je samen met je collega's je team vorm kan geven?! Binnen het team werk je in principe volledig zelfstandig, maar je collega's zijn nooit ver weg om een helpende hand te bieden.

Op het gezamenlijke kantoor zijn ook andere wijkteams gestationeerd, waardoor er een nauwe samenwerking is. Als je in dit team komt werken ben je verzekerd van gezellige en deskundige collega's met een ruime ervaring in de wijk.

Naast werken proberen de teams regelmatig uitjes met elkaar te organiseren.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.
 • Je kunt zorgvuldig omgaan met (complexe) zorgsituaties.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen.
 • Je staat stevig in je schoenen, staat open voor feedback en denkt mee aan kwaliteitsverbeteringen.
 • Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen.
 • Je bent bovenal proactief en enthousiast en neemt graag eigen initiatief.
 • Je kunt goed samenwerken en bent flexibel inzetbaar
 • Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.
 • Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer. In onze wijk kun je de cliënten op de fiets bereiken.
 • Wat wij bieden

  Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden.

  Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket.

  Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33%).

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina '

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier