Begeleider NAH
Raamwerk
Katwijk, NL
2 dagen geleden

De functie

Je levert volgens het ondersteuningsplan een bijdrage aan het beantwoorden van zorgvragen van cliënten.Je bent in staat zelfstandig te werken, daar waar nodig onderneem je zelf gerichte acties in de praktische begeleiding van de cliënt, binnen het kader van de afspraken.

De werktijden zijn onregelmatig en je bent flexibel inzetbaar.

Het profiel

Je bent in staat om methodisch te werken en staat stevig in je schoenen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en kun je reflecteren.

Feedback en onderwerpen bespreekbaar maken zijn vanzelfsprekend. Je bent in staat om te stimuleren en vertrouwen te wekken.

Opleiding

Je beschikt over een relevante opleiding MBO Zorg en / of Welzijn op minimaal niveau 3.Affiniteit en aantoonbare ervaring met de doelgroep is gewenst.

Het team krijgt gerichte trainingen aangeboden om deze cliëntengroep zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier