Stagiair HBO/WO | Procesoptimalisatie verlegginsregelingen
KIVI Engineering Society
Arnhem/Duiven, NL
38 dagen geleden

Arnhem / Duiven

 • Vakgebied : Stage
 • Opleidingniveau : HBO
 • Locatie : Oost
 • Ben jij geïnteresseerd in het optimaliseren van processen? Dan is deze stage wat voor jou!

  Wat houdt de functie in?

  Je bent verantwoordelijk voor opstellen van procesbeschrijvingen rondom de diverse van toepassing zijnde Verleggingsregelingen (ist-

  situatie), het doen van voorstellen ter verbetering van deze processen en het implementeren van deze verbeteringen (soll-situatie).

  Je dagelijkse taken bestaan uit het actief met de business in gesprek gaan over de opzet en werking van de huidige regelingen.

  Je verdiept je in de huidige knelpunten en zoekt pro-actief en creatief naar efficiente oplossingen. Vervolgens bespreek je deze met je opdrachtbegeleider en het verantwoordleijk maangement.

  Als zij akkoord zijn ga je vervolgens aan de slag met een implementatieplan. Uiteindelijk borg je de herziene processen in heldere werkinstructies.

  Binnen de opdracht is er veel ruimte voor eigen inbreng.

  Wat vragen we van je?

  Duur van de opdracht is 4 tot 6 maanden, gedurende 4-5 dagen per week. Kan zowel in de vorm van een afstudeeronderzoek als een meewerkstage.

  Betreft HBO / WO-niveau. Je volgt een opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Accountancy. Aanvang z.

  s.m. echter uiterlijk 1 maart 2019

  Verder beschik je over de volgende competenties :

 • Analytisch vermogen
 • Mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Structureringsvaardigheden
 • Gevorderde kennis van Word, Excel en Powerpoint
 • Wat bieden wij je?

  Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal vul in (max vul in euro).

  Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof.

  Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. Hierbij meer informatie over onze .

  Waar ga je werken?

  Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben.

  Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie.

  Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

  Je gaat werken bij de afdeling Finance, Business Project Control. Deze afdeling is o.a. verantwoordelijk voor het in control houden van alle infrastructurele projecten binnen het Bedrijfsonderdeel Aanleg waar de projecten in het kader van de Verleggingsregelingen deel van uitmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier