Schuldhulpverlener | Utrecht .
koen.
utrecht, NL
3 dagen geleden

wat jij gaat doen?

Een schuldhulpverlener bij koen is accuraat, integer en resultaatgericht. Een echte slimmerik die graag een burger met een schuldensituatie te hulp schiet.

In de provincie Utrecht ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten in een schuldensituatie, je fungeert als spin in het web én schakelt snel tussen verschillende instanties.

Zo help je bijvoorbeeld een inwoner van de gemeente Utrecht met het in kaart brengen van de schuldensituatie en het opstellen van een ondersteuningsplan.

Zodat deze inwoner in de toekomst weer op eigen benen kan staan.

ben jij de kandidaat?

Als schuldhulpverlener bij koen help je mensen binnen de provincie Utrecht verder. Je bent er voor hen en hun familie. Wij zijn op zoek naar een collega met een afgeronde opleiding in de richting van sociaal juridische dienstverlening, maatschappelijk werk en dienstverlening.

Daarbij heb je kennis- en ervaring met de fases binnen een schuldhulpverleningstraject. Ook heb je ervaring met het bemiddelen met verschillende instanties zoals schuldeisers en de Kredietbank

wat wij bieden?

Wanneer je als schuldhulpverlener in dienst treedt bij koen bieden wij :

 • Allereerst een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris en een auto van de zaak die je helemaal zelf mag uitzoeken.
 • Zekerheid en diversiteit. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je bij diverse gemeentes aan diverse opdrachten.
 • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop!
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.
 • Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

  waar jij gaat werken?

  Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt.

  Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

  meer weten?

  Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

  enthousiast?

  Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier