Verzorgende IG - Wijkteam - Linschoten
Careyn
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Als Verzorgende IG help je mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tanden poetsen en eten en verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties en medicijnen.

Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij je cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor terug.

Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en als je wilt, kun je een eigen aandachtsveld ontwikkelen, zoals incontinentie.

Je bent een Verzorgende IG met een echte aanpakkersmentaliteit en je vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is -zelfs geen uur.

Je bent er ook dol op dat je je eigen deeltijd-werktijden kunt indelen, zodat je een goede balans kan vinden tussen privé en werk.

Wat wij verwachten

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG.
 • Hart voor mensen : je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren.
 • Slim werken : je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren en je bent zelfsturend.
 • Plezier in wat je doet : je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.
 • Kom jij ons Careyn team versterken in Linschoten? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier