Junior Rayonmanager Unilever
Hamilton Bright
Alkmaar, NL
5 dagen geleden

Als Junior Rayon Manager voor Unilever benader jij bestaande en potentiƫle klanten in het Out-of-Homekanaal van Den Helder tot Leiden.

Vol enthousiasme ga je het gesprek aan met de horecaondernemer over de producten uit jouw portfolio. Lipton, Ben & Jerry's en OLA : stuk voor stuk merken die iedere horecatent in zijn assortiment wil hebben, toch?

Jij wist dit natuurlijk al, maar op professionele wijze weet je ook anderen hiervan te overtuigen!

Met interessante acties en jouw overtuigingskracht zorg jij ervoor dat nieuwe verkooppunten worden gecreƫerd. Jouw streven is om van elke onderneming binnen jouw rayon een verkooppunt van Lipton Ice Tea te maken.

Naast het binnen halen van nieuwe klanten, onderhoudt je ook de relaties met bestaande klanten zodat zij aan boord blijven.

Je biedt hen de juiste service en voorziet ze van de laatste acties en POS-materialen. Dit doe je in nauwe samenwerking met de rayonmanager in jouw gebied.

Wat wij zoeken

Je bent een zelfstandige collega met een gezonde dosis zelfvertrouwen. Je hebt niet dagelijks collega's om je heen, dus het is belangrijk dat je jezelf weet te motiveren en de energie vindt in het contact met ondernemers.

Je bent klantgericht en met jouw ervaring in de horeca weet je wat een ondernemer belangrijk vindt. Zo weet je moeiteloos in te spelen op diens belevingswereld en overtuig je ze van ons aanbod.

Verder vinden we het belangrijk dat je :

 • Woonachtig bent in de regio Alkmaar;
 • Ervaring hebt met (sales in) de buitendienst;
 • In bezit bent van rijbewijs B;
 • Wat wij jou bieden

  Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat. Zo krijg je bij de start van je dienstverband een uitgebreide product- en merktraining.

  Ook wordt er een salestraining voor je geregeld, zodat jij jouw verkoopvaardigheden nog verder kan ontwikkelen. Naast deze zaken krijg je van ons :

 • Een salaris van 2300 euro bruto + bonus van maximaal 1200 euro bruto per kwartaal;
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Een contract voor 12 maanden , met intentie tot verlenging;
 • Een auto voor zakelijk gebruik en telefoon en tablet om je werk goed te kunnen doen;
 • Salestrainingen.
 • Een werkplek bij een innoverende organisatie die onlangs voor de 7e keer is uitgeroepen tot 'Best Managed Company'!
 • Enthousiast geworden omdat jij weet dat jij de nieuwe Junior Rayon Manager voor Lipton moet zijn? Ik zie je reactie graag tegemoet!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier