Bestuurssecretaresse
Medrie
Zwolle, NL
3 dagen geleden

Wat ga jij doen?

Als bestuurssecretaresse bij Medrie ondersteun je de besturen van Huisartsencoöperatie Flevoland. (HCF) en de Coöperatie Huisartsenvereniging voor Regio, Initiatief en Samenwerking (Charis) in de uitvoering van hun tactische en operationele werkzaamheden.

Daarnaast ondersteun je de stichting MedZwolle, de Regiotafel en door Medrie ingestelde commissies en diverse projectgroepen.

Je valt onder het team bestuursondersteuning, waar ook de afdeling kwaliteit en communicatie onder valt. In vakanties en bij afwezigheid ben je de back-up van onze Secretaresse Raad van Bestuur en vice versa, je werkt dus nauw samen en spart regelmatig met elkaar.

Verder ben je verantwoordelijk voor :

 • Organiseren, voorbereiden en notuleren van algemene ledenvergaderingen, bestuursvergaderingen en door Medrie ingestelde commissies of projectgroepen.
 • Contact leggen met andere (externe) partijen voor het maken van afspraken.
 • Anticiperen op ontwikkelingen om opdrachtgevers maximaal te ondersteunen.
 • Ondersteuning in projecten en bewaking van projectplanning.
 • Uitvoering van alle voorkomende secretariële werkzaamheden zoals opstellen brieven, mailberichten en diverse notities, maar ook het onderhoud van de intranet pagina’s van onze besturen.
 • Wat heb jij in huis?

 • Je bent een ervaren (bestuurs / directie) secretaresse, je hebt een afgeronde directiesecretaresse / managementasssistent opleiding en beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent in staat goed te prioriteren en je hebt goed overzicht van je werkzaamheden, je hebt immers een breed pakket aan opdrachtgevers.
 • Je bent een procesdenker en je hebt een hands on mentaliteit. Daarnaast heb je een flinke dosis ondernemingszin en assertiviteit.
 • Je hebt ervaring in projectondersteuning en projectmatig werken.
 • Je bent integer en gaat op een professionele wijze om met (vertrouwelijke) informatie.

  Je hebt goede bewustzijn van verhoudingen tussen mensen en partijen binnen de organisatie en door jouw kennis van zaken ben jij een goede ondersteunende partner.

  Dit bieden wij jou

  Een brede afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt de vrijheid om je werk naar eigen inzicht en zo zelfstandig mogelijk in te delen, uiteraard weet je door jouw kennis en ervaring de juiste prioriteiten te stellen in samenwerking met je collega’s.

  Het betreft een contract voor een jaar met uit uitzicht op een vast contract. De functie is ingeschaald als secretaresse A in functieschaal 6 (max € 3.

  806,- obv 38 uur) van de cao Huisartsenzorg.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier