Chauffeur Groepsvervoer voor de regio Hilversum - Baarn - Huizen (10-20 uur p/w)
Transdev
Hilversum
2 dagen geleden

Wat ga je doen

Als chauffeur bij Connexxion heb je een zelfstandige, afwisselende baan, waarbij je midden in de maatschappij werkzaam bent.

Je zorgt ervoor dat jouw passagiers op een veilige en comfortabele wijze naar hun instellingen kunnen. Indien nodig assisteer je ze met het in- en uitstappen.

Tijdens de rit zorg je in je bus voor een prettige sfeer en een veilige omgeving voor je passagiers.

De werkdagen zijn (bij voorkeur) op alle doordeweekse dagen dat de instellingen niet gesloten zijn en de werktijden liggen tussen 7 : 00 en 9 : 00 uur in de ochtend en in de 14 : 30 tot 16 : 30 uur in de middag.

Hoeveel uur je precies werkt, is afhankelijk van de route die je rijdt en het aantal cliƫnten die met je meegaan.

Wat breng je mee

Je werkt met een kwetsbare groep mensen. Goede omgangsvormen en een dienstverlenende instelling zijn daarom essentieel. Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten :

 • Je bent woonachtig in Hilversum of omgeving .
 • Je hebt een chauffeurspas of je bent bereid tot het volgen van de opleiding hiervoor.
 • Voor de chauffeursopleiding dien je in het bezit te zijn van het B-rijbewijs en een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overhandigen.
 • Wat bieden wij

  Een zelfstandige, afwisselende baan, waarbij je midden in de maatschappij werkzaam bent. Heb je nog geen chauffeurskaart, dan kunnen wij jou hiervoor onder gunstige condities opleiden.

  Het is een baan die goed valt te combineren met een eventuele andere baan. Naast dat je met deze baan zorgt voor een eigen inkomen, draag je ook een steentje bij aan de maatschappij.

  Want een ding is zeker, onze passagiers zijn heel blij met een gemotiveerde en vriendelijke chauffeur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier