Medewerker hulp bij huishouden Wezep/Oldebroek
Lelie zorggroep
Kampen
4 dagen geleden

Hier ga je werken

Curadomi, onderdeel van Lelie zorggroep, biedt vanuit een christelijke levensovertuiging zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft.

Klik voor meer informatie over Curadomi regio Kampen.

Dit is wat je gaat doen

Weet jij hoe belangrijk je bent? Er zijn cliënten die jouw hulp hard nodig hebben!

Ze kunnen zelf het huishoudelijk werk niet of niet meer volledig uitvoeren. Jij helpt hen daarbij. Je stemt af met de cliënt wat er gedaan moet worden en toont hierin initiatief.

Afspraken worden vastgelegd in een (zorg)plan, hierdoor weet je wat er van je verwacht wordt. Je rapporteert je gewerkte uren en draagt zorg voor een correcte afhandeling hierin.

Persoonlijke aandacht is minstens zo belangrijk en signaleren hoe het met iemand gaat doe je ook!

Dit verwachten wij van jou

Je houdt van een schoon en opgeruimd huis! Je kunt zelfstandig werken en ervaring met het verlenen van huishoudelijke hulp in thuissituaties is een pré.

Je hebt een respectvolle houding naar de cliënten en je spreekt goed Nederlands. Humor in je werk, dát maakt jou en de cliënt sterk!

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in onze christelijke identiteit en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Dit mag je van ons verwachten

 • Werk mét waardering.
 • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT salarisschaal hbh (min. € 1.743,40 - max. € 2.179,22 per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.

 • Binnen Lelie zorggroep zijn er mogelijkheden om door te stromen naar andere functies.
 • Via ons personeelsvoordeelprogramma weg na het werk krijg je kortingen op leuke uitjes en producten.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier