Trainee Engineer W
Voort
Amsterdam
5 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Als trainee engineer W in Amsterdam maak je deel uit van het ontwerpteam. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het gehele ontwerp van installaties.

Jullie zorgen voor een goede overdracht, oplevering en nazorg van het project bij de opdrachtgever. Van het monteren van installaties, analyseren en verhelpen van mechanische en elektrische storingen tot het adviseren van klanten en rapporteren van de verrichte werkzaamheden.

Het hoort allemaal bij jouw werkzaamheden. Naast jouw baan als trainee engineer W ga jij ook werken aan jouw ontwikkeling met de opleiding luchtbehandelingstechniek.

In anderhalf jaar word jij een kei in onder andere gas- en leidingwaterinstallaties, ontwerpberekeningen en klimaatinstallaties.

Én we regelen de baan waar jij blij van wordt. Daarbij staat jouw ontwikkeling altijd op nummer één!

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Als trainee engineer W heb jij :

 • een diploma van een relevante MBO- of HBO-opleiding (of bijna afgerond)
 • 0-5 jaar werkervaring
 • een (afstudeer)stage of project dat aansluit op de opleiding (geen must, maar een pré)
 • Wat wij bieden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever
 • Waar jij gaat werken

  In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt.

  Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier