Uitvoerder seinwezen / treinbeveiligingstechniek Oost / Noord Nederland
Strukton Rail
Zwolle
4 dagen geleden

In het kort

Aan en op het spoor gebeurt altijd wel wat. Of dat nou in Almere, Groningen of Deventer is, in de weekenden of in de vrieskou.

De monteurs van Strukton Rail zorgen ervoor dat de treinen rijden, veilig en op tijd. Dit ga je doen

Monteurs die jij als uitvoerder seinwezen / treinbeveiligingstechniek aanstuurt. Met jouw kennis van zaken en leidinggevende kwaliteiten houd jij onze projecten in Oost / Noord Nederland op het spoor.

Met jouw vermogen om snel te schakelen en je wil om goed te presteren, schrik je niet van de verantwoordelijkheid voor de planning, kwaliteit en veiligheid van projecten.

En niet alleen van projecten, maar ook van de medewerkers. Want als rots in de branding ben jij hét aanspreekpunt voor de monteurs en klanten.

Ook als de dingen niet helemaal gaan zoals gepland. Met jouw natuurlijke leiderschap skills en communicatieve vaardigheden weet jij hier op in te spelen en kom je met passende oplossingen.

Zo lever je samen met jouw team altijd het gewenste resultaat. Verder ziet jouw nieuwe baan als uitvoerder seinwezen er als volgt uit :

 • Realiseren van contract inclusief het vastleggen van afwijkingen
 • Ervoor zorgen dat bij iedere inbedrijfstelling jouw deel van de treinbeveiligingsinstallatie veilig en tijdig in gebruik genomen wordt.
 • Onder alle omstandigheden, hoe groot of complex het project ook is.

 • Dagelijks instrueren en aansturen van de monteurs op locatie.
 • Beoordelen, coachen en ontwikkelen van jouw eigen team met monteurs
 • Coördineren, bewaken en delegeren van de werkzaamheden, o.a. met onderaannemers en andere partijen
 • Bijhouden van de administratie en rapporteren over lopende projecten
 • Borgen van de veiligheid voor jezelf en je collega’s
 • Dit is jouw afdeling

  Houd je van vrijheid en afwisseling? Dan is het onderdeel Projecten van Strukton Rail de werkplek voor jou. Hier werk je samen met de beste vakmensen, de mooiste machines en de beste technieken aan grote spoorprojecten in binnen- en buitenland.

  Jouw toekomstige collega’s zijn echte vakmensen en trots op hun vak. Binnen Projecten zijn de technici van Seinwezen en Voedingen er voor de aanleg en uitbreiding van beveiligings- en voedingssystemen.

  Voor trein, tram en metro zijn dit dé bronnen voor een veilige spoorlijn. Alles op en rond het spoor moet werken om veilige situaties te garanderen.

  Denk aan stoplichten bij overgangen, seinen op het spoor en alarmsignalen bij spoorbomen Dit verwachten wij van jou

  Met een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en jouw natuurlijke manier van leidinggeven maak jij van ieder project een succes.

  Jij weet precies wanneer je moet bijsturen, aansporen of loslaten. Als jij iets doet, dan ga je er voor de volle 100% voor en die inzet verwacht je ook van je team.

  Dat komt goed uit, want bij Strukton Rail gaan we altijd voor het beste. De beste kwaliteit en de beste vakmensen. Dat je bovendien met jouw scherpe blik altijd het overzicht bewaart, daar twijfelen wij niet aan.

  Vink jij de rest van ons lijstje ook nog even af? Voor de vacature uitvoerder seinwezen neem je mee :

 • In ieder geval een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting Elektrotechniek of Energietechniek
 • Rijbewijs B
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de rail, energie of infra branche
 • Een coachende stijl van leidinggeven
 • Woonachtig in de regio Midden, Oost of Noord Nederland
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier