Procestechnoloog Waterschap
Grontmij
De Bilt, Netherlands
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Het team Watertechnologie werkt dagelijks aan de technologische uitdagingen van vandaag en morgen. Dit doen wij voor waterschappen en voor de industrie.

Graag kom ik in contact met een senior adviseur afvalwater, die ons inspirerende team komt versterken. Wij zitten in de flow en willen ons team verder uitbreiden met een deskundige en gedreven collega.

Njord Oskam Teammanager Watertechnologie

Sweco zoekt voor het team Watertechnologie van de afdeling Watertechniek een bevlogen senior adviseur met kennis van en ervaring in afvalwaterbehandeling.

Je weet wat er in het vakgebied te koop is en je hebt in eerdere werksituaties een netwerk opgebouwd bij waterschappen en leveranciers.

Je kunt snel schakelen en je voelt je thuis bij verschillende opdrachtgevers. In de functie gaat het niet alleen om technologie, maar ook om het optimaal adviseren van jouw opdrachtgever, zodat hij de juiste oplossing kiest voor zijn (technische) uitdagingen.

Enkele voorbeelden van Sweco’s toonaangevende projecten zijn Zuiveringsstation Veghel, RWZI Leidsche Rijn, RWZI Den Helder, RWZI Heiloo en onze activiteiten voor de verwijdering van medicijnen uit water.

De core-business van onze afdeling is consultancy, process engineering, project- en constructiemanagement, WTB- en E&I- engineering voor watertechnische installaties.

Als procestechnoloog bezoek je regelmatig je klanten en ben je binnen de projecten verantwoordelijk voor het procestechnologisch ontwerp, ondersteund door collega procestechnologen.

Het leveren van een bijdrage aan de thema’s klimaatadaptatie, energietransitie en circulaire economie is ook onderdeel van het werk.

Hierbij heb je regelmatig overleg met opdrachtgevers, collega’s, teammanager en aannemers. Actuele thema’s waar wij onze kennis inzetten zijn medicijnverwijdering uit afvalwater, terugwinnen van nutriënten en geavanceerde stikstofverwijderingstechnologie.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding in de proces-, milieu of chemische technologie in het domein afvalwater met tenminste 8 jaar werkervaring of WO-werkniveau
 • Je hebt kennis van biologische afvalwaterzuiveringstechnologiën en -technieken
 • Je hebt een eigen netwerk bij opdrachtgevers en leveranciers en je bent in staat om je eigen netwerk te onderhouden
 • Je bent creatief, communicatief en sociaal vaardig
 • Je kunt goed schrijven, hebt betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken en bent resultaatgericht
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je bent zeer klantgericht
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier