Postbezorger Op Scooter in Duiven (6921 GW)
PostNL
Duiven, Gelderland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Postbezorger Op Scooter in Duiven (6921 GW) Duiven , zowel inzetbaar op scooter als fiets Duiven en omliggende plaatsen (Postcode : 6921 GW ) Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag 2 uur per dag, 10 uur per week Postbezorger op de scooter is de ideale baan als je houdt van vrijheid en snelheid! Lees meer over deze parttime vacature en solliciteer direct.

Wat ga je doen? Postbezorger op de scooter is de ideale baan als je houdt van vrijheid en snelheid! Je dag begint met het ophalen van de post op één van onze vestigingen tussen en uur.

Vervolgens ga je op pad om de post te bezorgen. Meestal is dit in je eigen omgeving. Afhankelijk van je bezorgroute ben je 2 tot 4 uur per dag onderweg.

Je bepaalt zelf hoe laat je begint aan je route, als je de post maar vóór uur bezorgt. Een actieve baan waar je lekker veel buiten bent en veel vrijheid hebt.

Zie je dat wel zitten? Dan zijn wij benieuwd naar jou! In deze video zie je nog een van onze oude scooters. We vervangen deze momenteel door elektrische driewieler scooters van het merk Kyburz, waarmee het rijden op een scooter een stuk makkelijker en stabieler wordt.

Wat breng jij mee? Je weet van aanpakken, ook als er extra veel post is. Je laat je niet afschrikken door wat wind of regen.

 • Je hebt een (scooter)rijbewijs en je hebt minimaal een half jaar rijervaring. Je spreekt Nederlands of Engels en verstaat Nederlands;
 • Je bent 2 tot 4 uur per dag beschikbaar, op meerdere dagen in de week. Je bent fit, dus het besturen van een scooter met 45 kilo post is voor jou geen enkel probleem.

  Wat bezorgen we jou? Je begint met een contract voor 12 maanden. Daarna kan dit contract verlengd worden. Wil je korter bij ons werken?

  Dat is ook mogelijk. Je krijgt 4 weken vakantie per jaar. In mei krijg je vakantiegeld (8% van je brutoloon). We betalen mee aan je pensioen (vanaf 21 jaar).

  Extra gewerkte uren krijg je uitbetaald. Je mag ze ook opsparen en later opnemen als vrije dagen. Je wordt lid van de personeelsvereniging van PostNL.

  Zo krijg je korting op verzekeringen, evenementen, vakanties en diverse producten. Je krijgt PostNL kleding en een helm en rijdt op een scooter van PostNL.

  Sollicitatieproces 1. Sollicitatie Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf dagen een reactie van ons. 2. Telefonische intake We stellen je een aantal vragen om te kijken of de functie bij je past.

  3. Op (video)gesprek We spreken elkaar online via video of je komt bij ons langs voor het sollicitatiegesprek. In verband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.

  4. Contract Je ontvangt je contract per e-mail. 5. Nieuwe baan Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier