Teamlead Recruitment Retail Benelux
Rituals
Amsterdam, North Holland, Netherlands
1 dag geleden

Job Description

TEAMLEAD RECRUITMENT RETAIL BENELUX

Extra geluk creëren. Alledaagse routines veranderen in betekenisvolle rituelen. Een unieke winkelbeleving creëren. Met speciale aandacht, onder het genot van prettige muziek en fijne geuren, in een winkel vol luxe home- en bodyproducten.

Dat is wat onze shopmedewerkers en (assistent)shopmanagers doen. Als Recruiter Benelux zorg jij samen met de twee andere recruiters dat onze shops en ons net geopende warenhuis The House of Rituals’ overlopen van talent en dat we als sterk werkgeversmerk bekend staan in Nederland, Belgie en Luxemburg.

We willen tenslotte niet alleen nr. 1 klantvriendelijkste bedrijf van Nederland zijn, maar ook iedereen laten weten dat we de leukste werkgever zijn in de Benelux.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als ambassadeur van Rituals ben je continue op zoek naar de juiste kandidaten voor nu en in de toekomst. Je verdiept je je in de arbeidsmarkt om de beste medewerkers voor onze shops te vinden maar ook voor The House of Rituals en ons lokale hoofdkantoor.

Ons wervingstraject begint al in de winkels bij het eerste contactmoment met de klant.

Jij geeft leiding aan de twee recruiters in de Benelux. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt en business partner voor Recruitment en Employer Branding richting de HR manager en de Country Director.

Je bent budget-verantwoordelijk en maakt plannen op Benelux niveau maar zorgt ook dat deze aansluiten bij de behoefte in de drie specifieke landen.

Je werkt nauw samen met de HR adviseurs om interne doorstroom in de organisatie te stimuleren en te begeleiden. Daarnaast steek je de handen uit de mouwen en vul je de vacatures in voor Nederland op shopmanager, assistent shopmanager niveau en af en toe voor locale hoofdkantoor functies.

Jij bent succesvol als Recruitment Teamlead bij Rituals omdat jij :

 • Zorgvuldig kandidaten screent en op doortastende wijze sollicitanten interviewt
 • Onze managers traint en inspireert om de beste kandidaten binnen te halen en aan ons te binden
 • Een fijne leidinggevende bent die onze recruiters verder ontwikkelt
 • Op een stevig niveau kan sparren over recruitment met onze Country Director, Head of Retail en Head of HR
 • In staat bent om op de langere termijn te denken en plannen te maken om aantrekkelijke werkgever te blijven in de toekomst
 • Een coördinerende rol kan spelen voor recruitment en employer branding binnen de Benelux en alles uit de kast haalt voor originele en effectieve wervingscampagnes
 • FUNCTIEVEREISTEN

 • Een hbo diploma of aantoonbaar hbo werk-en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring als recruiter en aantoonbare ervaring in employer branding
 • Enige leidinggevende ervaring is een pré
 • Ervaring in recruitment vanuit een bureau is een pré, net als ervaring in de retail
 • Een ijzersterk ontwikkeld organisatievermogen en resultaatgerichte instelling, Alleen best in class’ is goed genoeg voor jou
 • WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

  Rituals biedt jou een veelzijdige rol binnen een jong team met enthousiaste collega’s op ons hoofdkantoor in hartje Amsterdam.

  Je maakt deel uit van het HR team Benelux dat naast Recruitment bestaat uit HR Operations en HR adviseurs. Dit team zet zich dagelijks in voor de medewerkers werkend in de Rituals Benelux organisatie.

  De teamspirit onder alle collega’s is groot. Naast hard werken en doelen behalen is er ook altijd ruimte voor lol met elkaar.

  Het salaris is marktconform en je hebt volop de mogelijkheid je talenten te benutten. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt je een ambitieuze en prettige werksfeer.

  WE ARE RITUALS

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier