Software Engineer ECM
Place-ICT
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Als Software Engineer ECM (Enterprise Content Management), ontwikkel, ontwerp en realiseer je leeroplossingen of kennissystemen.

Dit zijn intranet, extranet, internet en leertoepassingen.Hiervoor ben je in staat om functionele vraagstukken van de klant te vertalen in realiseerbare web oplossingen.

Als Software Engineer ECM maak je gebruik van standaards en richtlijnen en denkt mee in de ontwikkelfase en brengt vooral creativiteit en kwaliteit in bij het bouwen van oplossingen.

Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt zowel in-house als op klantlocatie en zowel zelfstandig als in teams.

Jouw profiel als Software Engineer ECM is :

 • Afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als developer / designer;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met een aantal van de volgende talen / tools : Flash, HTML, Javascript, VB-script, VB(A), CSS, XSL, ASP, Visual Interdev-
 • SQL (script en server);
 • Kennis van XML, en databases;
 • Je hebt eventueel ervaring met .NET of met Microsoft Content Management Server;
 • Daarnaast ben je een pro-actieve teamspeler die in staat is om helder en duidelijk te communiceren naar zowel klant als collega.
 • Resultaatgedreven en klantgericht.

  Onze relatie, een internationale IT-dienstverlener, stelt klanten in staat hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van consulting, systeemintegratie en managed operations.

  Ze levert een belangrijke bijdrage aan de prestaties en bedrijfsresultaten van onze klanten. Dit realiseert zij door middel van innovatieve oplossingen die meetbare toegevoegde waarde bieden, ze werkt op basis van lange termijn relaties met haar klanten.

  Dit houdt in dat onze relatie met inachtneming van de strategische koers van de onderneming, duurzame ondersteuning biedt bij efficiency, en productiviteitsverbetering.

  Onze relatie biedt haar medewerkers de mogelijkheid tot een carrière waarin een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid even belangrijk zijn als werken in een team.

  Ze betaalt een uitstekend salaris met een modern pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt ze een dynamische, informele werkomgeving met volop ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier