Vrachtwagenchauffeur C Distributie Uden
Randstad
Uden, NL
1 dag geleden
source : Joblift

Wat ga je doen : Lekker vroeg opstaan is voor jou vanzelfsprekend. Samen met jouw bijrijder vertrek je veelal tussen 5.00 uur en 6.

00 uur vanuit ons hoofdkantoor in Uden. Jouw routes variëren van klant tot winkelroute, en van Groningen tot Hoensbroek. Iedere dag is anders! Per dag bezorgen jullie samen gemiddeld acht bedden en bouwen deze ook voor de klanten op.

Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend en de juiste timing is een sport; net zoals de bedden die jij met je collega zonder moeite weet te tillen, af te leveren en op te bouwen.

Vaak houd je er ook nog een leuke fooi van klanten aan over. Na jullie laatste adres rond jij je werkdag af en brengen jullie de bakwagen terug naar ons hoofdkantoor en maakt deze klaar voor de volgende dag.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem! Met ruim 100 filialen in Nederland en buitenland, 30.

000 m2 warehouse, 75.000 leveringen op jaarbasis, door 54 eigen voertuigen en 200 logistiek medewerkers zorgen wij vol passie voor een tijdige en goede uitlevering!Wie ben jij?

 • Jij bent gemotiveerd voor het vak en een chauffeur in hart en nieren- Je kunt snel schakelen wanneer een route verandert of een route uitloopt-
 • Jij bent een ochtend mens / vroege vogel- Klantvriendelijk, enthousiast en denkt altijd mee met de klant- Lichamelijk fit om de bedden te tillen en op te bouwen-

 • Ben jij fulltime beschikbaar of kies je voor een vierdaagse werkweekDit bieden wij jou : -Work hard, play hard, sleep better;
 • een goed salaris waarmee je je rekeningen kunt betalen én lekker kunt leven- 25 vakantiedagen, als je belooft weer helemaal zen bij ons terug te komen-

  20% korting (en zelfs bij acties) op een nieuw bed en alles wat daarbij hoort- Een pensioen regeling en de mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve zorgverzekering-

  Een top werksfeer!- Regelmatig krijg jij behoorlijke fooien van klanten die je zelf in eigen zak mag steken- Overuren krijg je uitbetaald tegen een percentage van 133,33% en tussen 5 uur en 6 uur ontvang je 150%-

  Je ontvangt een kwartaalbonus van €450,- op basis van goed functioneren en overige voorwaarden- Je werkt gemiddeld 10 uur per dag, hebt de mogelijkheid om op tijd thuis te zijn en bent de weekenden veelal vrij'Om voor deze vacature in aanmerking te komen dient u in het bezit te zijn van een geldig C(E) rijbewijs.

  Wanneer u niet in het bezit bent van dit verplichte document zal uw sollicitatie niet verder in behandeling worden genomen.

  Dit geldt ook voor de verplichte kwalificatie code 95. Wanneer u niet in het bezit bent van deze documenten, maar u wilt hiervoor opgeleid worden kunt u een bericht sturen naar chauffeurworden nl.

  randstad.com. Sollicitaties zonder bijgevoegde cv of motivatie worden ook niet in behandeling genomen.'2175323 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier