Uitvoerder grond- weg- en waterbouw
Eminent
Hoorn (NH), NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als uitvoerder bij deze aannemer pak jij de leiding op de projecten vanaf de aanbestedingsfase tot aan de oplevering van de projecten.

Bij de aanbestedingsfase denk jij mee met het plan van aanpak en voer je hierover overleg met de opdrachtgever en de projectleider.

Zodra het project is gestart, geef je leiding aan het team dat de uitvoering verzorgt. Teams van onderaannemers vallen hier uiteraard ook onder.

Jij houdt toezicht op de juiste uitvoering van de projecten volgens de afgesproken regels en richtlijnen. Je bent verantwoordelijk voor het afroepen van materiaal, transport en diensten.

Werkzaamheden die afwijken van het originele bestek rapporteer je en communiceer je door naar de opdrachtgever. Je voert de nodige administratie uit ten behoeve van de projecten.

Overleg voeren met de opdrachtgever, projectleider en andere betrokken partijen zit ook in jouw takenpakket. Daarnaast is een belangrijk deel van jouw verantwoordelijkheid als uitvoerder dat jij erop toeziet dat de werkzaamheden volgens de juiste veiligheidseisen worden uitgevoerd.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel eminentgroep.nl

Functieeisen

Wanneer jij aan de slag wil gaan als uitvoerder GWW is het belangrijk dat jij een passie hebt voor de mens en sterk in je schoenen staat.

Je gaat verschillende teams aansturen, dus het is belangrijk als jij de projecten in goedebanen kan leiden.Daarnaast is het belangrijk dat je voldoet aan de volgende voorwaarden :

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring binnen de civiele techniek als (assistent) uitvoerder
 • In het bezit van een VCA-VOL certificaat
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Bedrijfsomschrijving

  Voor onze opdrachtgever ben ik per direct op zoek naar een allround uitvoerder GWW! Het betreft een multidisciplinaire aannemer opgedeeld in diverse takken.

  Hierdoor hebben zij een zeer uitgebreid pakket aan diensten waarmee de klant bediend kan worden.Het is een echt familiebedrijf! Met in totaal 170 medewerkers op de diverse afdelingen heerst er een informele cultuur en een platte organisatiestructuur.

  Binnen deze structuur zullen wel meer lagen aangelegd gaan worden, vanwege de groei verwachtingen de aankomende jaren. Om verder te kunnen groeien zijn zij op zoek naar versterking van het team! Als nieuwe medewerker krijg je alle kans om mee te ontwikkelen.

  Zie jij jezelf werken als uitvoerder grond-, weg- en waterbouw voor deze aannemer? Neem dan snel contact met mij op!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheid tot) vast contract

 • Een uitdagende baan met korte lijnen
 • Persoonlijk opleidingsbudget voor vakinhoudelijke opleidingen / cursussen
 • Reiskostenvergoeding of auto van de zaak
 • Werken voor een familiaire en prettige werkgever
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier