Technicus Voedingen
VolkerRail
Utrecht
1 dag geleden

Onregelmatige tijden kun jij handelen als geen ander. Reizen door het hele land geeft je een kick. Jezelf inzetten als Vakspecialist doe je graag.

Jij bent onze nieuwe Technicus Voedingen.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met het zelfstandig uitvoeren van het verrichten van metingen en het checken van voedingen binnen allerlei installaties.

Dit kunnen zowel mechanische als elektrotechnische installaties zijn. Voordat je daadwerkelijk aan de klus begint meet je je eigen apparatuur goed door en volg je de instructie voor de werkzaamheden die voor jou gepland staan.

Op de betreffende locatie voer je gespecialiseerde functietesten en controles uit. Je installeert, meet en regelt gespecialiseerde en innovatieve werkzaamheden uit aan installaties of besturingssystemen, dit kan zowel weer op mechanisch of elektrotechnisch gebied zijn.

Je spoort vervolgens, zelfstandig of samen met een collega, complexe storingen op en maak je hier een analyse van. En dan mag jij ook de storingen nog oplossen!

Als vakspecialist Voeding geef je ook instructies of aanwijzingen aan collega’s over dit onderwerp en stuur je, indien nodig, andere monteurs vaktechnisch aan en begeleid je hen.

Klinkt als een veelzijdige rol, of niet?

Om het nog wat veelzijdiger te maken word je ingepland op verschillende locaties door het hele land en variëren de uren ook nog eens.

Veiligheid in en om het spoor staat uiteraard hoog in het vaandel bij VolkerRail. Je houdt bij jouw werkzaamheden dan ook altijd rekening met de wettelijk gestelde kaders en veiligheid en mogelijke risico’s (LMRA).

Wie ben jij?

Als ideale kandidaat voor de rol van Technicus (III) Voedingen beschik je over een mbo opleiding niveau 3 in Elektrotechnische richting, aangevuld met opleidingen of de bereidheid om deze te gaan volgen.

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn vereisten voor het goed vervullen van de functie. Een aantal jaren werkervaring als (Senior) monteur is daarbij een sterke pré.

Het team waar je in terecht komt bestaat uit circa 6 directe collega’s, maar daarnaast heb je ook veel contact met de collega’s uit de andere teams van Systems, team Connectiviteit en Team W-werken.

Waarom VolkerRail?

VolkerRail is door de medewerkers voor de 3e keer op rij verkozen tot beste werkgever 2018-2019 en is onderdeel van VolkerWessels, wederom verkozen tot nummer 1 werkgever in de bouw!

Jouw inzet waarderen we enorm, dus dit is wat daar tegenover staat :

 • Een salaris van € 2294,00 tot € 3190,00 bruto per periode van 4 weken, afhankelijk van je opleidingsniveau, kennis en ervaring.
 • Dit betekent dus dat je 13 keer per jaar betaald krijgt én daar komt ook nog vakantiegeld bij!;
 • 25 vakantiedagen plus nog eens 18 roostervrije dagen;
 • Niet altijd zin om je koffer te pakken? zet dan gewoon je sporttas klaar en maak gebruik van de bedrijfsfitnessregeling van VolkerWessels;
 • Genoeg ruimte en vrijheid voor eigen inbreng. Daar horen goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden uiteraard bij, dus pak die kans!;
 • Als je wil mag je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering. Handig want je krijgt korting.
 • Je denkt er vast nog niet over na, dus dat doen wij voor je : je krijgt van ons een uitstekende pensioenregeling van hoe kan het ook anders het Spoorwegpensioenfonds.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier