Full Stack .Net Ontwikkelaar - Overheid
CGI
Randstad, Netherlands
6 dagen geleden

Position Description :

Heb jij ervaring met applicatie ontwikkeling, testen en onderhoud van business-kritische .NET applicaties? Wil je graag het verschil maken voor onze projecten bij de Nederlandse overheid, sociale zekerheid en gezondheidszorg?

En wil je deel uitmaken van een zeer succesvol team?

Wat ga je doen?

Als ervaren Full Stack .NET Software Developer ga je werken in een team dat zich bezighoudt met het opnieuw bouwen van bestaande en nieuwe toepassingen met een belangrijke maatschappelijke relevantie waarbij digitale toegankelijkheid, security en informatiebeveiliging belangrijke aandachtspunten zijn.

Samen ben je verantwoordelijk voor het realiseren en opleveren van de door de product owner gevraagde functionaliteiten.

Ook houd je je met het team bezig met het doorontwikkelen en onderhouden van .NET en Windows systemen om de kwaliteit verder te vergroten en verstoringen te voorkomen.

Je gebruikt hierbij state-of-the-art test tools en werkt voornamelijk op een Agile wijze en gaat voor onze klanten steeds meer werken volgens Devops.

Wat breng je mee?

Je hebt een buitengewone interesse in de publieke zorgmarkt, bent ondernemend, beschikt over een sterk analytisch vermogen, denkt in oplossingen en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen.

Je gaat op je doel af en behaalt graag resultaten samen met je team. Je hebt zowel back-end als front-end kennis- en ervaring.

Je hebt ruime ervaring met Agile werken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding. Daarnaast heb je :

 • Tenminste 5 jaar praktijkervaring met .NET backend ontwikkeling, ondersteund door de
 • volgende Microsoft-producten / certificeringen :

 • NET Framework (3.5 t / m 4.8) en .NET Core 2.2+
 • C# (versie 6 pré)
 • Webtechnologie (ASP.NET MVC)
 • Webservices (WCF en REST WebApi)
 • Microsoft SQL server, SQL en datamodellering
 • Entity Framework
 • LINQ
 • Packagemanagers (nuGet en NPM)
 • Minimaal 2 jaar praktijkervaring met front-end ontwikkeling gebruik makend van
 • Angular 7 of 8, HTML5, JavaScript en CSS3

 • Minimaal 2 jaar praktijkervaring met CI / CD, waaronder het implementeren van unit testen en het gebruik van ontwikkeltooling als Azure DevOps, SonarCloud en GIT;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met testautomatisering (bijvoorbeeld met Browserstack,
 • Selenium, Specflow of SoapUI);
 • Ervaring met het implementeren en testen van Digitale Toegankelijkheidseisen (WCAG 2)
 • binnen User Interfaces.

 • Het is een pré als je ook ervaring hebt met Winforms en het toepassen van de
 • Rijkshuisstijl.

 • Een DevOps Foundation certificaat maakt je helemaal compleet voor deze rol!
 • Ons aanbod?

  We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

  Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

  Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

  Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

  Waar kom je terecht?

  Onze organisatie is groot, al voelt het alsof je voor een startup werkt. Hoe dat zit? Bij CGI werken we met kleine zelfsturende teams die zelfstandig mooie projecten draaien en direct klantcontact hebben.

  Daarbij heb je de zekerheid en stabiliteit van een grote organisatie als back-up. Lang niet gek toch, voor een organisatie die behoort bij de grootste onafhankelijke IT consultancy bedrijven ter wereld?

  Binnen de unit Social Security & Health onderdeel van de , richten we ons met name op opdrachtgevers op het gebied van sociale zekerheid en gezondheidszorg.

  Al onze opdrachtgevers hebben zo hun eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burgers en bedrijven verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten transformeren.

  Ze staan aan de vooravond van een grote vernieuwingsslag van hun applicatielandschap en CGI helpt om deze transitie te versnellen en te verbeteren.

  Samen met toonaangevende ondernemingen werkt CGI aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waar de Nederlandse overheid voor staat.

  Dit doen we met innovatieve strategieën, het nodige doorzettingsvermogen en met focus op het leveren van kwaliteit. We werken een kleine, hechte teams die gericht zijn op de klant, maar tegelijkertijd werken we samen met duizenden collega’s wereldwijd.

  Hierdoor kennen we onze klanten en hun uitdagingen goed, en kunnen we dit koppelen aan onze wereldwijde IT-expertise. We helpen onze klanten te transformeren naar een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte digitale overheid.

  We werken voor onze klanten onder andere aan de verbetering van hun (digitale) dienstverlening, privacy- en security-vraagstukken, de modernisering van het IT-landschap, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

  Are you ready to be part of our story?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Michiel den Boer, Director Consulting Services via (06) 2223 2303 of via .

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Corporate Recruiter Chris Nikijuluw via 06-204 511 05 of via .

  Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

  Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

  What you can expect from us :

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier